28 Mars

Torsdagen blev lite förändrade planer, jag & mickan hade tänkt att träna som sagt, men istället blev vi väldigt sugna på att gå ut! eftersom att vi skulle tränat vid fem så kom vi på att allt skulle bli så stressigt så givetvis så hoppade vi över träningen & festa loss istället. Haha jag som äntligen skulle känna mig duktig men icke då!
Det började med att vi åkte på förfest hos en Robin carlsson här i Fristad, och eftersom att inte lilla mickan är myndig ännu så gick problemet hur hon skulle komma in runt & runt i hennes huvud. TIllslut kom vi på att hon kunde testa med Lottas leg, alla tvivlade på att det skulle gå men det gick finemang ska ni veta!

kvällens fras "ahmeeeeeeen duuurhååå"
VI ÄLSKAR DIG.
 
Det var faktiskt en mycket trevlig kväll, mycket dans, väldigt mycket dricka Ha ha, & mycket trevligt folk!

I dag har jag shoppat lite granna, men får lite ångest för låna pengar av mamma & det är ju inte jätte kul o betala tillbaka sen när lönen kommer känns ju bara som att pengarna försvinner på ingeting då? jaja!

Sen var det mys med mickan, taco + äcklig psyk film, solstormen eller något blöhöö! jag vågade inte gå till bussen ensam sen iallafall så tvinga med mickan & hon sin bror hah!

27 Mars

Mitt första inlägg, hm ska vi se vad som kan vara lämpligt att ta upp i det, kan börja med att det är väldigt skönt med lov dock har man jobbat lördag,måndag, tisdag och onsdag men det är värt det när man får lönen! Nu ska jag snart in till stan och träffa mickan, ida & joanna! vi ska hämta ut våra biljetter till underbara älskade Björn Gustafsson. Annars ska man ju fakitskt vara duktig och träna idag med mickan, kommer känna mig så otroligt duktig! haha! måste försöka lägga ner lite mer tid på att plugga till mitt körkort nu med, nu är det snart inte långt kvar:| gah! men det fixar jag.. yeye!


 

RSS 2.0