for you forever

sitter här med nymålade naglar, köpte ett grymt naglack på jobbet idag, isadora 192 power pink heter det! sen blir det väll till o pyssla med annat snart, städa lite kanske osåndär saker man aldrig har lust o ork o göra annars! ska även försöka ta en kvälls promenad faktiskt, visst låter det skönt?


från kläder till legitimation!

Ibland undrar jag faktiskt vad som finns innanför min systerspannben, när jag går upp & ner för att äta frukost berättar mamma att hon(min syster) & ett par andra blev stoppade av polisen i går när det skulle åka från almenäs till stan, det är väll inget med det bara det att de satt en för mycket i baksätet.. Killen som körde hade haft sitt körkort i två veckor, jag säger bara jävla idiot skyll dig själv! Som tur var blev han inte av med körkortet men de fick böta 300 kr per person, alltså sammanlagtg 1800 !! så jävla onödigt.. hoppas banne mig dom lär sig av detta nu vilket jag förmodar!
Inte nog med detta så nämner mamma att hon även tappat sin plånbok, klant tänker jag tills mamma fortsätter och säger med ditt LEG!!!! då tror jag att jag ska explodera.. hon har alltså varit inne o snott det ur mitt rum vilket jag inte märkt med tanke på att jag använder mitt körkort, det räcker alltså inte med att hon ska sno mina kläder, nu ska hon även vara på min legitamtion! ååh blir så trött, ni som inte är med om samma sak dag ut o dag ut förstår nog inte vilket frustation detta skapar, men jag vet en som vet eliiiin, vi har ett helvete såå tröttsamt!



Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

nära men endå så långt bort...


Now that we´re done

snart dax & klä på sig för bege sig och möta upp sverker i stan, blir till & fixa lite hemligheter först o sen bär det av och inhandla lite för sedan älskade underbara tacos ♥ mmmmmmmm...

ha en trevlig dag allihopa!


N.



I´m in love

vädret i dag har varit knas, först när jag satte mig på bussen till stan så var det rätt kallt & såg ut som det skulle börja regna vilken sekund som helst, sedan blev det helt plötsligt jätte varmt o fint väder o nu ah.. iallfall var en mysig tripp till stan, blev dock förälskad i en kavaj jag hitta, fan kan någon snäll själ skänka den till mig? snällllllllla??

nuu ska jag försöska få med mig mamma till min moster för lite buuuuus!


PUSSSSSSss

Dejavu+ Limpan

Ligger i sängen o kollar på dejavu, eller ah nu är det nyheter med Limpan (melina, min söta rara lillasyster)  jätte mysigt har vi förutom att vi börjar tröttna på nyheterna..
Jo får väll försöka hålla igång med uppdateringen nu eftersom ni bönar och ber;) hah!

i morgon ska jag in till stan o fika med sofija sen blir det väll solning med om man orkar, det är ju bara jätte tråkigt o lägga sig i det där solariumet men vad ska man göra när solen inte skiner, eller ah när den väl gör det jobbar man suuck.
sen får vi se vad som händer o sker mer i morgon.. något blir det väll.
Det blir inget jobb förrän på fredag faktiskt, så på tisdag blir det taco fix med sverker, onsdag träffa mitt hjärta Johan och torsdag förhoppningsvis ut o käka med världens bästa tjejer:)
men nu börjar filmen, kanske återkommer i morgon om jag har något vettigt o säga, vilket jag aldrig har men lite tid över då!

Nattti!



bra bild, men ni kanske ser lite kärlek iallfall?

Lördaaaaaag

Gårdagen slutade med att mormor fick komma hämta mig & köra hem mig från jobbet pga otroliga magsmärtor.. har nog helt seriöst aldrig haft så ont i magen, det kändes nästan som om hela magen vred sig & det värsta av allt, finns ju knappt något & göra åt de där, efter lite blåbärsoppa, någon magtablett & en värmekudde så mådde jag bättre, med det menar jag att jag kunde åtminstånde röra mig utan att känna att jag höll på & avlida.. vilket fall som helst idag känns det bättre, men jag vågar inte äta för mycket eller för stark/fet mat.. försöker också ta det lugnt så jag inte ska stressa upp mig vilket förmodligen ja gjorde i går vilket ledde till dessa smärtor med andra ord MAGKATARR, uusch.. inget o rekomendera..
äh till något roligare, ska kanske i väg till stan en stund nu om jag orkar.. sen ikväll kommer förmodligen snutteplutte johan hit, deeeeeeeet blir myyyspysigt!:)
I morgon blir det jobb på åhlens, hopppas jag kommer kunna det bara, men det ska jag försöka  och inte missa! man får ta vara på söndag, 100% OB, det gillas..
nä nu ska jag försöka klä på mig för att bege mig en sväng mot stan lugnt och fint :)

trevlig lördag allihopa!


stay with me honey

Då var det snart dags o bege sig in mot staden för att ta en fika med sverker, annars vet jag inte vad som sker idag faktiskt.. Blir nog att svänga förbi åhlens o kolla in min löne specifikation också, hoppas man blir positivt överraskad.. man blir alltid så besviken när man får se hur mycket man får o gått o hoppats o trott på mer, så idag lägger vi ribban låg så kan de inte bli annat än en glad överraskning..
I går för första gången invigde ja även min nya bikini ett par timmar,vilket kändes underbart, funderar även på att beställa en till överdel som min syster beställde häromdagen o fick hem i går, helt underbart snygg & UNDERBART BEKVÄM, o jag vet även att min vän elin har en sådan, men jag menar du tänkte ju köpa en sån som jag har med så det jämnar ju ut sig;)  i värsta fall får jag väll lägga mig på en annan strand på rohodos så folk slipper koll gloo på två som har lika dana bikinisar..
nedå jag tror inte det är det första folket tänker på när dom ser ut 16 grymt snygga tjejer ligga på stranden..

nä nu var det dags o avrunda annars vet vi inte vart vi hamnar tillslut, PUSSSSSSSSSS


ge mig flöööt

ja rubriken förklarar välll gårdagen ,kvällen började iallfall med att jag mötte upp sverker o krille på city för att köpa en chockladask & en lott till emelie som fyllde år, sedan bar det iväg mot katrinedalsbowling o långt upp där emelie bodde. Förfesten var väll sådär, lite blandat folk, men som vi sa vi hade varandra o boxen;) sedan bar det iväg mot harrys vilket var grymt onödigt, vi var där i fem min kanske o sedan drog vi vidare till xoy, där var det dock bra drag:) på denna resa har jag någonstans tappat min älskade klocka, INTE KUL
menmen kvällen var trevlig iallfall, tack tack!



i am a poooooooser


Bättre sent än aldrig

här kommer lite uppdatering, på grund av lilla elin skönvalls tjat vilket kan va typ min enda läsare..

vakna precis & ska snart upp o äta en stadig frukost som kommer bestå av havregrynsgröt & en smörgås. Vid tolv tiden ska jag in & fixa mina naglar, sedan är det dags med jobb vid fyra till sju! vet inte ritkigt vad som händer idag faktiskt, antingen blir det bara hem efter jobbet & mysa o vänta på johan som kommer vid elvaaaaaaaaaa, segrumpa är han! eller så blir det väll till att slå en pling till flickorna o se vad dom hittar på ikväll! Det ska vilket fall som helst bli feeeeeest i moorgon, lite besviken på vädret bara.. varför är det alltid så här när man är ledig?? p-i-s-s-v-ä-d-e-r!! Så tröttsamt.. hoppas att solen skiner lite nästa vecka de dagarna man är ledig iallfall..

okej kanske inte var den roligaste uppdateringen men elin vet du vad, det får duga;)


jävla snygging de där alltså...

RSS 2.0