Julfest på Åhléns

I går var det först jobb på lekborgen, vilket piss!! var så grymt trött, endå så gick jag & la mig vid halv elva tiden i fredags?
kan nog ha varit att jag inte mådde riktigt bra. Efter lekborgstiden så var det julfest på Åhléns som stod på schemat, var faktiskt jätte trevligt, dock åkte jag hem tidigt i går med på grund av att jag ska jobba idag med.. ja, jag kommer nog faktiskt inte vara ledig en enda helg fram till jul, knappt en enda dag.. hard work work !

Nu tänkte jag gå ner o äta lite frukost, även kolla hur min kära mamma mår som var ute på vift i går! ha en bra dag!


jag & jacke packe har roligt hemma hos lantz för ett väldigt bra tag sen.

på toaletten hos bella

just nu sitter jag på bellas toalett & studerar medan bella gör iordning sig inför kvälla, hon ska nämligen ut ser det ut som nu! vi ska nog åka ner till sverker om en stund. men sverker verkar inte så tagg, & jag sak ju vara nykter för jag kör bil & ska jobba i morgon, får väll hoppas för bellas skull att emil är tagg!

PS . jag är hungrig DS.


Don't look back in anger

nu ringde precis albert från kicks & fråga om jag kunde ta lite fler tider, vad hände med att jag skulle prov jobba? den där anställningsintervjun gick nog ännu bättre än vad jag trodde! haha.. så nu kommer jag leva på Kicks & åhlens framtills jul.. kom dit om ni vill se en skymt av mig! för någon annanstans lär de inte bli! haha!

ska snart köra in pappa & hans arbetskompis till grand, för de ska på julbord mumma! på lördag ska jag okcså på julfest med åhlens, det ska bli trevligt faktiskt! har hört att ni är riktiga fyllon! skoooj!
känns som alla ska ut idag, ja varenda kotte! själv ska jag vara nykter, kansek följer med bella på en förfest, vart vet vi dock itne än ha ha! sen blir det läggdags i tid för mig idag & tagga inför kicks i morgon, önska miglycka till!




 jag & min snygga kavalje bobban på balen i våras!

the heartbreak girl

sitter just nu hemma hos elin & har precis slängt i mig lite thai mat, ja så gick de med det nya livet! suck. var inne på åhlens innan idag och pratade lite med min chef angående tider i jul och det ser ut som om jag kommer jobba varje dag nu från och med nästa vecka, får se hur vi ska kunna pussla ihop detta med kicks & lekborgen.. men som sagt det blir nog bra, har några dagar sm jag är ledig från åhlens som jag kan ha och spendera på kicks.. lekborgen får vänta tills efter jul!

just nu sitter vi och kollar på the heartbreak girl, har inte sett så mkt av den elin sitter och pluggar och jag sitter här, socialt va! haha,  oj nu kom elin upp i soffan, hon har fixat lite mysfaktor med, levande ljus.. grr, haha!

o nu åkte marknasföringsboken upp igen, elin elin du kommer nog sakna skolan sen tror jag!

pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

anställnings intervjuen gick kanoners! ska prov jobba på fredag, & för er som inte vet så är det på kicks jag pratar om! det ska nog gå bra! har ju haft praktik där en gång i tiden också faktiskt..

ska in till elin om någon timme & powerwalka! yes, nu ska vi starta ett sunt o nyttigt liv!



mysig dag

Dagen började med en promenix i det härliga vinter vädret med mammsen & nela, sedan lagades det lite mat och kollade på lady & luffsen! myys,för att sedan bege mig till jobbet! var faktiskt helt okej att jobba, jobba bara ett få tal timmar och var dunder lugnt!

i morgon händer det grejer vetni, för i morgon ska jag på anställningsintervju, önska mig lycka till!


Det finns en vän, som är väldigt saknad, som har funnits där i både glädje & sorg! S.Gustafsson, lova mig att vi ses snart?

julen är snart här

Vintern är här, Gud så mysigt! snart är det första advent & julkalendern börjar & sedan flyter allt på bara med pepparkaksbak, lucia, julpynt ...
Har inte firat jul på två år, eller ah firat har jag väll men förra året blev inte desamma som de brukar med tanke på att jag då befann mig på playa del inglés & ett helvete brakade loss några dagar innan julafton, så denna julen ska bli en bra jul med världens bästa familj & släkt!


fuck you hard

Dags för fest, fest fest, för det gör vi bäst! he he he! förutom att vi får klara oss utan våra andra älsklingar ikväll som befinner sig i Stockholm i helgen! FUCK YOU!! ♥

ses i vimmlet!

Grattis joen!




GRATTIS GRATTIS SNYGGING PÅ 18 ÅRSDAGEN!!  ♥

nu blir det jobb till 19.10! seees!

Idag har varit en bra dag.

Dagen börja med att jag steg upp för en powerwalk till tandläkarn, & hade inga hål.. har dock aldrig haft några hål så det är ju bra. Sedan for jag in till staden för & träffa joen, där jag brände lite pengar på en klänning & blus! mycket fina, men dyyyyra.. så är det, ska man vara fin får man lida pin. Därefter satte vi oss på café viskan o där blev vi sittande i ett par timmar, först kom jacke för att göra oss sällskap & sedan dök katten marcelo & henke upp & joinade oss lite.
Fick även ett intressant samtal idag, på tisdag får jag veta mer om det!


PATTE SAKNAR RÖDA KOCKEN



kärlek till er mina bästa kockar, röda kockar.

geee mig , ja nu tack!!

ge mig värme
ge mig en snygg pojkvän
ge mig en ny gaderob




Underbara söndag

så skönt när man bara kan sova ut, utan att ställe någon jävla klocka för att jobba. ska dock inte klaga över att jag har ett jobb, för det är ja merän glad över! men idag har jag varit ledig iallfall, sovit väldigt väldigt mycket.. tar på krafterna o jobba för er som inte visste det! men nu ikväll blir det bio, med joen & emil.. stisse skulle följt med också, men han banga den tråkmånsen på grund av att han skulle ha halka i morgon. ack ack!

ne nu ska jag strax åka & hämta joen, sen ner till stan för o träffa empa!, i morgon kanske jag ska till gbg en sväng med mickis, hoppas det, alltid så mysigt:)!

pussss på er

ps. team elin vann tävlingarna på jackes partaj, whuuhu! ds.

ont det gör ont

ah det gör fan ont. riktigt jävla ont! sitter här med uppskrapade knän, o ingetsånt där litet skrap sår bara utan riktigt uppskrapat.. eller ah! gör i vilket fall otroligt ont, ska bli spännande & se hur jag ska kunna jobba idag på åhlens, men det återstår o se! tack för i går föresten jacke, var en grymt rolig kväll! bilder kommer antagligen senare! vi hade ju en liten vimmelfotograf på ligustevägen i gå!

Astrid Lindgren

Nu har jag legat i sängen i snart ja 2 dagar, om man bort ser från lunchen som jag var & åt hos mickan i går! men kan medela att jag är på bättrings väg!
Något som jag tycker man borde göra oftare är att kolla gammla barn filmer, speciellt de som är skapta av Astrid Lindgren de är verkligen filmer i en klass för sig, Så otroligt härliga! idag har jag kollat på Nils karlsson pyssling & även madicken! åh vad man egentligen bara vill vara liten igen..

i morgon ska jag ta mig till jobbet & för att efter det åka hem på middag hemma hos jacke! kommer bli otroligt mysigt, annars till helgen ska jacke även fira sin födelsedag med en hej dundrans fest, Jag ska själv dock ta det passivt med alkoholen, ska jobba hela helgen på åhlens & dit har jag ingen lust att komma som ett vandrande spöke! Egentligen skulle vi även få fin besök från Bollnäs, eller ah egentligen & egentligen var snack om det! men tyvär tror jag inte dom har tänkt  att dyka upp! Bara så du vet anton så tvingar jag dig hit efter eran Thailandsresa:)



Grattis älskling!

dagen har varit full med mys, dagen började med en mysig fika på viskan, med älskade jacqueline som fyller 18 år idag, massa grattis till dig hjärtat! sen var det dags för dem att gå tillbaka till skolan & jag uträttade ett par ärende, eller ja okej då shoppade lite smått.. he he! sedan bar det hemmåt för lite fix & don. När det var dags för mörkret att krypa fram begav sig mickan hit för att sedan ut på en promenad & lite solning på choice, riktigt mysigt & behövligt. & vet ni i morgon, så ska jag & mickan laga rödspetta till lunch mumma!



nu är även den här snorungen 18 år ;)

låt någonting hända

ja tack, & det är nu!

boort!

gårdagen var helt perfekt faktiskt, underbart god mat, underbar dryck, underbart sällskap & underbar skräckfilm. sedan för att krydda på kvällen lite så spela vi även galen panna! & kan ju säga som så här spela aldrig galen panna med joanna hon gör det liksom för lätt, kan ju komma med lite exempel på vad förken bengtsson sa. För er som inte vet så innebär galen panna att man har två kort i pannan, på ett står det en person & ett en plats. Vi skulle nu säga ledtrådar om Robin Karlssons person , joanna säger ups i did it again, & jaa där fick karlsson en poäng!

vill också sitta här & tycka synd om mig själv, ska snart i väg & jobba och jag känner mig inte helt hundra så frågan är hur detta ska gå..


pusss&kram


Halloween??

vi som firar allt & ingenting, eller hur var det? men ikväll blir det faktiskt ingen fest, det blir god middag hemma hos elin med eventuellt ett par glas vin! & vet ni, jag tror det blir yber mysigt! ska snart klä på mig lite & sedan bege mig till Skönvalls. Med det här korta inlägg önskar jag er en trevlig kväll!



RSS 2.0