En mycket rolig dag på Lekborgen

absolut, verkligen, helt , jävla underbar..... haha! nemen faktiskt helt okej, nu är det lite roligare att jobba under barnens lov, eftersom dels det är mer folk, plus att man jobbar två stycken, så blir lite mer socialt.. annars blir det att tillslut sitter man o pratar med sig själv! Så idag har jag jobbat med Tina!  i morgon blir det med bossen dock inte lika kul..

hoppas fan du läser detta nu bellhoe..

....

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/282023/natalie-atterflod?claim=f78rxwxxem8">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Thai silk

I går avslutades dagen med ett restaurang besölk på Thai silk, var jätte mysigt faktiskt! vi satt där o prata och som de brukar bli när Emil & Stisse är med så pratades det om galenheter, i går om planer bort bort härifrån.. & jag gillare! så kul när det händer saker, och man kommer bort bort härifrån:)
ne nu ska jag väll ta mig i kragen & klä på mig lite osv! blir nog lite fika med iallfall elin senare,får väll se om någon mer dyker upp!

puss&kram

Fullt ös

Dagen började med en underbar födelsedags middag hemma hos elin, för henne & zazza, där efter begav vi oss mot folkan för att se Björn gustafsson, özz, Soren & Måns möller, De två timmarna gick det inte en sekund utan ett stort leende på läpparna, ja det gick till & med så långt att jag fick kramp i kinderna! fan va skoj det var! sedan var det förfest på gång, när vi kommer upp till elin igen så är det en hel drös där redan, en drös fulla pojkar! vilken kväll! tack alla, framför allt elin & zazza:)



alla älskar lördagar!

vill snart ta & grattulera min älskade älskling elin skönvall, & även hennes tvillning syster sofie skönvall, ni fyller nu strax 18 år, mina små pluttar! vi ska göra eran dag till ett riktigt äventyr i morgon! Puss på er


dagen kommer att börja med lite föreläsning om åretstrender osv, ska bli skit trevligt! har dock inget med äventyrande i morogn att göra! heh, sedan blir det att mingla lite hos mig för mig mickan & fanny! vidare till elin för elins & även zazzas (som jag får grattulera ännu en gång som hade sin 18 års dag i måndags, som även ska firas rejält i morgon) iallfall, deras middag med ett par glas vin! jammi! för att sedan att gå och se Björn gustafsson, Soren?, özkan & måns! , finns bara ett ord för detta, Ahmen duuråååh.

Sedan vankas det förfest hos skönvall, o därefter la kroga! ha en trevlig helg snyggingnar, för det ska vi ha!



man lackar!!

Bella säger: du typ sprutar lack nu


Vi vill ha lördag idag.

På lördag blir som sagt en bra dag, en mycket bra dag rätt in i dimman.






ni är underbara töser!

för en lång lång tid

dags att åka till min mosters jobb strax & hjälpa henne o fixa iornding där! har endå inget annat för mig idag, eller jaaaa, bestämde mig för o stor städa mitt rum men det kan vänta;)! ska även förbi en skomakare! ja det ni!

världen är så sjukt jävla liten.



hemsk jävla bild, men vem fan bryr sig! :)

Tro & tvivel

Sitter här i morgonrocken & borde faktiskt ta på mig & göra mig till människa! ska nämligen till göteborg strax! mickan ska bland annat lämna tillbaka en tröja som inte vill som hon, o jag tänkte kolla efter lite kläder! kan ni tänka er.. he he!

har inte så mycket att berätta för er faktiskt, har jobbat hela veckan, så har inte hänt så mycket! jo har faktiskt köpt årets första julklapp, ja tyck att jag är galen, för det tycker jag själv! men man ska passa på när man hittar saker på utförsäljning man endå tänkt att köpa . SÅ mammi du kan bli happy, din julkapp är fixad!

ne nu måste jag sätta fart, PS, lördag kommer bli en bra dag .DS



Patte, addis & anni på återförening!

idag är det fan fest, ska in till knalleland & inhandla lite saker för att sedan på med partydressen, party humöret för att sedan åka vidare till annas lägenhet! detta kan bara sluta på ett sätt, i dimman!

ses snyggingar!



fyfan, vilken underbar dag & fyfan vad jag älskar er!

stunder blir till minnen

Satt & bläddrade igenom massa bilder från studenten & balen precis, de dagarna är verkligen något jag kommer minnas i all evighet! just nu vill jag bara spola tillbaka tiden om & om igen, tidsmaskin någon?



JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!!

fifan vad jag hatar parkeringsvakter, fuck off!!!!



Jag vill ha lördag idag.

på lördag då smällar det, åh vad kul det ska bli, & åh vad jag saknar er!

Magnus Betnér var som väntat grym, två timmar fyllda av skratt! dock var det inte lika kul att sittta jämte en kille som lukta sprit? & var allmänt knas! men nu ska vi inte dömma folk, för det gör inte vi!

om man kanske skulle sola i morgon, känns som det är dags, för varje dag, minut som går känns det som man blir vitare & vitare men det hör väll till! ska även möta upp min älskling E & ta en fika för lite struntprat! ne nu ska jag lägga mig & läsa en underbar bok( hoppas jag på iallfall) Godnatt mina vänner!



Magnus Betnér


ikväll är det dags för Magnus Betnér att komma till borås, & vet ni vad jag och mickan ska se honom! lite avis nu va? förstår det.. fast för o tagga ner eran avensjuka kan jag ju berätta att jag ska jobba från 12-17 först på Åhlens, äh så farligt är det inte, ganska kul faktiskt;)

Nu är det dags att klä på sig & göra mig snygg! he he! ha en bra dag snyggingar!



grrr..


mys & shopping

dagen började med en promenad med mammsen & vårt hjärte gull Nela, sedan åkte jag iväg för att handla lite, vårt kylskåp behövdes fyllas! Efter detta for jag mammsen & min syster till visko, o ja jag inhandlade mig två par skor dock inte de underbart snygga nedan men jaaa...., skönt skönt med de problemet ur världen!
I morgon blir det först jobb mellan 12-17 på åhlens, sen så ska jag & min älskade underbara mickan gå o roa oss genom att kolla på magnus betnér ! ska bli kul! så mickan om du ser detta, så ring mig :)

Ge mig!!

Skor från BRANDOS.se!
Ilse Jacobsen: Novita från Brandos.se



Hur snygga är inte dessa? vill haa!

Tripp till göteborg

Idag har jag varit en sväng i göteborg med mamma & min syster, blev inte så mycket shoppande dock! det enda jag fick med mig hem var en blus från zara.. men man ska väll inte sura för det! i morgon ska jag jobba på Åhlens.. min första dag, eller ah, egentligen så är det ju inte det, med tanke på att jag haft praktik där innan.. men nu får jag ju betalat & ska även lära mig kassan osv.. skoj skojs.. nemen det ska bli skönt faktiskt o slita lite:p

pussssssssssss&kram

RSS 2.0