Parteeeey nykteeeeeer

Ville bara visa för mina få läsare att jag lever, sitter & väntar på att jacke ska komma hit o plocka upp mig så vi kan bege oss till trandared för förfest eller förfekka som vi skulle sagt i alanya. Där efter drar alla till krogen & jag förmodligen hem med tanke på att jag kör.. jag har sen gamla erfarenheter insett att det inte är någon höjdare och springa omkring nykter på krogen bland alla odräggliga människor.. tragiskt men sant! men jag ska inte säga för mycket.. det kanske slutar med att jag anländer också!

För övrigt så ska johan ut, och jag har precis satsat en femma på att han kommer att spy ikväll, i natt någon gång.. Men han ska ju faktiskt fira sin 20 års dag.. då får man göra sånt! även om han är bra på att göra det annars med;) hahah... men feg som den plutten är våga han inte sätta emot!;)

nää nu hoppas jag jacke dyker upp snart för ja börjar bli uttråkad! som vanligt, jag sitter färdig o väntar på jacke.. Ska dock ge henne creed för att hon endå är ganska snabb med tanke på att hon kom hem från tävling kvart i sex och klockan nu är fem i halv sju och hon är snart färdig!



RSS 2.0