jag är inte full, det är bara ölen som spelar mig ett spratt!

snart är det fest, egentligen borde jag ligga hemma & bara ta de lugnt o rooo om mig! men icke! men kan inte säga annat än att man blir lite sugen när man sätter på lite party musik börjar fixa sig! så ah detta blir nog en bra kväll trots allt.. allt lutar mot att vi ska på förfest hos familjen ekbergs! får viväll se hur de blir där.. sedan vankas nog krogen skulle jag tro!

hopppas ni har en trevlig kväll allhiopa:)


puss & kram



vad händer?

ja, precis den frågan ställer ja mig själv när jag får för mig att jag & mikaela ska ut & springa bara sådär.. hm & inte nog med det så har jag varit ute o promenerat med min vovve idag, & så kanske det till & med blir ett litet träning med affropowerdance på onyx idag, men där säger jag bara kanske.. Nu håller jag på att laga lite mat till mig & min syster, ris, kyckling & sås! inte illa va! väntar även på att mickan ska vakna någon gång.. för vi sa att vi skulle lägga oss o sova lite till innan vi skulle dra i gång något.. o nu har de gått hm 4 timmar.. dags & vakna mickis! nuuu måste jag fortsätta med maten innan den blir helt förstörd:) pusssssssss&kram

Smögen

Veckan började med att jag & mickan satte oss på tåget till Göteborg, där sedan jesper kom & plockande upp oss vilket vi inte räknat med.. Så vi slapp en jobbig buss resa från göteborg till smögen.. Iallfall när vi kom fram började vi med o packa upp, sedan begav vi oss ut i jespers båt o åkte runt lite i det fina vädret( ja det var faktiskt ett hej dundras väder:D) sedan åkte vi hem för en "powernap" (på två timmar he he) sedan var vi taggade för fest.. Kvällen var kul & vi skapade kontakter o blev fulla! wuhuu!
Tisdagen bestod av först mötte vi upp jacke som anlände, sedan begav vi oss till klipperna för även idag var de kanon väder! där låg vi o sola en stund o sedan bar det i väg för o möta upp carro & inhandla lite mat, kvällen bestod av mys med vin,jordgubbar kex & ost! någon som är avensjuk?
Onsdagen dagen var rättlugn, idag var det lite sämre väder! & vid fem tiden anlände Ida, lousie persson, Sanna & fanny men mot kvällen så var det Sverige matchen som stod på schemat, matchen såg vi på Lagergrens i smögen, mycketmysigt ställe.. men eftersom att matchen gick som den gick så blev alla depp & ville hem & sova ungefär efter en liten kvälls promenix!
Torsdag, Inhandling inför midsommar, sen var det ju så klart fest! Krogen "baden" skulle vi röja på denna kväll.. sedan var det redan fredag, alla var lite små bakis men inte ska väll det stoppa oss, började med att älskade apler anländer & sedan är det långbord hos Lägenhet 2, det villsäga mickans,idas,perssons,fannys & sannas boende .. sedan bar det hem till oss för jordgubbar & gräädde med en hel del drinkar! midsommar var lyckad.. goa människor , goda drinkar, Bra väder sen till slut!

Slutligen Lördag, Helt underbar dag, vi gick upp packade en liten frukost med oss & lade oss i solen & låg där från tolv till halv fem! o ja, vi såg ut som kräfter sen! sen blev de lite fest.. men otur som jag har så mådde jag inte så bra, så blev lugnt för mig mickan O persson som sedan gick vidare själva till ett liteten restaurang/pizzeria ställe o bara satt o tjöta ungeäfr:)

Jag vill tacka er alla för en underbar vecka! ni är underbara hela bunten, alla är unika & Underbara på olika sätt & vis! tack till er! v





hejdå:D

hejdå på er, & glad midsommar:) slå en pling om ni är i närheten eller vill säga hej:D




pusssss&kram

Smööööööööögen

Packar för fullt, & jag förstår itne varför jag jämt packar ner tusen onödiga saker! nu är nämligen min resväska överfylld och jag har inte kommit hälften.. jag & mickan kommer att åka från borås 06:40, så hennes snälla mamma ställer upp & kör oss till centralen! nääää nu måste jag fortsätta packa!

Hörs sen!


pussssssssssssokram

Lev varje dag som det vore den sista

i går började med att jag hade lovat att jag kunde jobba 9-16, när jag är på väg upp ur sängen slår dig mig, FAN jag har körlektion kvart i tio, så det blev bara till att avboka den! efter jobbet hade vi "smögen möte",, åker dit på måndag nämligen!

Där efter gick jag mickan & apler i stan o letade efter en speciell plånbok till en speciell grej. haha!
När jag kom hem insåg jag att jag var helt ensam, förutom min älskade Nela! så jag slog en pling till mickan & bad henne komma! givetvis dök hon snabbt upp & vi började med att laga spaghetti & köttförsås! mumma! Medan vi väntade på jacuzzi & skumpa dags så satt vi och spelade galen panna med min lilla syster!
Runt elva hoppa vi i & satt & götta oss! för det var vi värda!

Nu ska jag sola, sen ska jag förmodligen upp till linda en sväng! vet att en vän behövs verkligen i detta läget!


None


Så länge du är med mig

I går var en väldigt trevlig dag, jag & mickan var först i Göteborg & hade det trevligt! går nog inte ha tråkigt med den damen! sen far vi till almenäs för o träffa sigge & jesper en sväng! sen körde sigge hem oss!

Kvällen bestod av film mys, PS. I Love you, vilket kan vara världens finaste film! medan jag låg där med ögonen fylld av tårar låg mickan i jämte mig o snarka( onej det var inte för att filmen var dålig utan för hon klarar inte & gå upp i tid på morgonen)

Idag väcktes jag av mina underbart söta kusiner, kan vara de sötaste barnen & är nog ingen som får upp mig lika lätt ur sängen som dom! Pussssssssss på er mina älsklingar:)

Ska åka o ha körlektion om ett partimmar med, sen blir det givetvis matchen ikväll! vi skulle egentligen kollat på lilla torget, men vet inte om det är jätte skönt nu i detta vädret? vi får se..


Pussssss&kram



<3



<3


YOU SIMPLY THE BEST




FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUUUDENTEN FY FAN VAD VI ÄR BRA, FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÄRLDENS BÄSTA DAG

Juni,juli augusti

dessa underbara månader, det finns ingen annan tid på året som man är lika glad, man bara njuter & solen skiner.. Kan nog inte bli mycket bättre! 2 DAYS LEFT studenten

Fest är gött

Helgen har bestått av massor av fest, vilket var ganska oväntat! fick för mig att jag skulle ha en vit helg före studenten o så, men icke!
Fredagen bestod av först mys i stadsparken, picknick o sen kollade vi på teknis balen, & lousie du var underbart vacker:) sen så blev de grill,lek o dricka hos jacke med lite skönt folk! var mycket trevligt..
Lördagen, började med lite mys hos joanna, men blev för lamt där så drog vi ner till en som heter stefan som bor vid högskolan, där var massa sköna pajkar som vi umgicks med den kvällen, och till slut var det bara jag & mickan kvar och det slutade med jag har aldrig, och massa lovande om promenader och grejer! haha, men tack för en bra kväll:) & tack för absinten den gjorde kvällen.. hahah

Nu är det inte långt kvar, inte mer än 3 dagar kvar, sen tar jag studenten!!! har varit i stan i dag med addis, o inhandlat lite grejer till flak osv, men jag kan fortfarande inte förstå att snart är jag klar, snart tar jag studenten!


myyys grrr

RSS 2.0