Ledig, eller nä?

har känslan över att jag är ledig idag, o den känslan är helt underbar.. fast vet ni, egentligen är jag inte ledig idag.. jag börjar 16.00 på lekborgen.. men endå, det är ju inte många timmar jag behöver jobba.. så skönt! sen eftter det blir det vin & sofija :)

Snart dags o gå upp o fixa iordning mig, ska vara hos frissan klockan 13.00 , fan vad skönt det ska bli.. Sedan om jag hinner följa med ska vi även boka resan idag tror jag.. ska bli skönt o få det gjort & verkligen ha ett datum spikat! 
föresten vet ni vad jag gjorde i går? , beställde en bikini, en bikini nuuu i slutet av februari!! men den var fin, & jag kommer ju vara ibehov av en fin bikini om vi ska strosa runt på Rhodos;)

nää dags o försöka göra mig till människa, ha en trevlig fredag allihopa!



myys i alanya:)

GREKLAND -09

here we come, nu ska det fanimej bokas, jag är så sugen... vet att en vecka med dessa brudar skulle vara helt underbart! alanya var världens bästa vecka, så jag tvekar inte en sekund på att följa med, nu kör vi så det ryker!!!



P som i PISSTRÅKIGT

glömde, vad är en myskväll själv?;( pisstråkig!!


myyyyyyskväll

hur underskattade är inte en riktig mysig hemmakväll? blir alldeles för sällan av för min del, men de är ju bara helt underbart skönt att bara vara hemma & mysa ner i soffan under en stor filt, till en bra film med good mat! Det blir det för mig ikväll!


hoppas ni andra har det bra ute i vimmlet;)

Väntan på att få gå hem & att få börja

Sitter just nu på åhlens, börjar inte förrän halv elva, har varit här sen drygt halv tio.. bara för att johan den skiten börja tio idag, så fick jag väll gå med till jobbet vid den tiden!
Ikvällen kommer att tillbringas med iallfall elin von skönvall, vet inte om någon mer kommer joina, men detbrukar det bli:) vet dock inte vad det blir vi hittar på, men elin INGET FESTANDE, har ingen energi till det, snälla söta rara mys pys i soffan med en mys pys kärleksfilm kanske?

gårdagen började med lite shopping, eller ah ganska mycket kanske man kan säga.. inhandlade mig en ny vår jacka ( en till, var det nödvändigt natalie??, ) okej den var underbart fin iallfall så vafan! sedan blev det också en klänning som jag är osäker på att behålla, får se hur ekonomin känns när man börjar räkna på det! sedan blev det även lite underkläder, sedan bar det även av till lager 157 med vår nya bilförare sandra offesson där inhandlades ett par jeans ( mycket behövligt, faktiskt).

nu är det snart dags & jobba, PUSS!

Give it to me baby

VILL HA!!




FRIHET

så skönt att inte behöva ställa någon klocka för att man har en tid att passa, så skönt att känna att man är ledig hela dagen & kan göra precis vad man känner för! wihu! Så idag blir det att ta vara på denna lediga dag, det dröjer trots allt 9 dagar tills den kommer igen! så njut & gör vad du känner för idag natalie!
ska börja med att göra en underbar frukost! have a nice day people!



PUSSSS



(sånna här underberbilder är alltid snygga, jag & joen en dag i januari mörket hemma hos ojala)

between us

sitter & tänker på i lördags, på en diskution jag & mina vänner kom in på.. eller ah ett samtalsämne! Hur livet blir när alla mina vänner tagit studenten nu till våren, en del har planer på att åka i väg till london & bo där ett tag & i värsta fall bli kvar.. jag & mickan har planer på att åka iväg & resa runt i ett par månader i januari osv.. men vill bara att ni ska veta allihopa, vart vi än befinner oss på jorden så kommer vi alltid att vara tillsammans. Våra liv har precis börjat, & vi kommer att uppleva en massa, skaffa nya vänner, andra försvinner, uppleva massa äventyr, skaffa barn, hus osv, & det gör riktigt ont i hjärtan när jag tänker på detta, att vi inte kommer tillbringa varje helg tillsammans, en mys kväll, och sen röj party en dag, alla tillfällen vi har tillsammans att de en dag kommer att ta slut, men jag hoppas att efter alla varit på äventyr att vi ses, att vi kommer att vara vänner livet ut, för ni är de bästa vänner jag någonsin kommer att ha.♥

<3

Glad alla hjärtans dag alla mina älskade ♥

Goder morgon

Då var det dags att stiga upp, eller ah hade inte behövt gå upp förrän någon timme, men har konstigt nog vaknat mycket tidigare än vad jag behövt de senaste dagarna vilket inte är likt mig, sovarnas drottning!
håller iallfall på att lägga över alla mina bilder från min gamla dator till annan hårdisk, min andra dator behöver börja om, starta ett nytt liv, tar drygt 10 min o starta skiten bara så ah!

Idag blir det jobb från 12-18, helt okej, inte överdrivet länge.. sen blir det inte mnycket mer! i morgon ska iallfall elin komma hit & vi ska ha mys dag, laga lite mat, bada jacuzzi & se filmen the changeling som jag förövrigt redan har sett, men vad gör man inte för dig elin! PUSS


love/natalie



Polen -08 med HP , vi ser öööl, o vi seeeeer rosé

Måndag

Dagen började med jobb på lekborgen, vilket gick oväntat fort, var dock bara sista timmen som var lite dryg.. efter jobbet blev det lite shopping för min del.
när jag satt på lekborgen satt jag & läste sofies mode, där jag såg en fin kofta från vero moda, som jag tänkte gå ner o kika efter, när jag väl gick dit så jobbade min förra klasskompis kära nanna, så frågade henne om de hade denna kofta, & det roliga & föörmodligen ödet var att de hade den inte i sortimentet egentligen mne hade precis fått in en i retur, o vips så var jag 600 :- fattigare:P , blev också lite underkläder, en primer från lumene & en skjorta!
sedan har jag även tränat lite hemma, blev lite joga & ääven lite styrka.. kändes behövligt! just nu sitter jag & väntar på kvälls maten, & det blir väll sängen i relativt tidigt idag, jobbbb tomorrow, älskade underbara åhlens!


 
saknar dig, kom hem så jag kan krama & pussa på dig sötnos!

Gossip girl

ligger förtillfället & kollar på gossip girl, & saknar johan dunder mycket..  inte kul inte kul, någon som vill ersätta honom denna veckan, någon vänlig själ? elin? tack älskling visste att du ville ställa upp..
Vi ska ju iallfall ha en mysig dag på torsdag, laga mat, o kika film oså! På min enda lediga dag nästa vecka, men man ska banne mig inte klaga, kommer få go lön i mars, o det säger vi inte nej till! plus att det är mest jobb på åhlens som gäller, & där storm trivs ju jag, så det är ju skönt:)




ps, räkan, du kan också ta & komma hem nu tycker jag, börjar sakna dig lite smått faktiskt, eller ah ganska mycket ds.

ÄR DET RÖJ ELLE??

slog precis E.skönvall på röja flagg, så jäfla gött, nu ska jag städa lite!


frukost

sitter här & väntar på att mitt ägg ska koka klart, sen blir det äggmackor, mumma! senare idag ska jag i väg på kalas hos min kusin, ska bli trevligt o se deras nya lya :) sen blir det inte mer gjort idag, har jag energi så blir det nog lite träning med, kan behövas känner jag! sen tagga inför jobb på lekborgen i morgon, wuhu!
tror jag ska unna mig lite shoppping efter jobbet kanske.. har lite på önskelistan nämligen!


nu ska jag äta, tjohej!




(vill ha sommar,nu,nu,nu)

party or noooot

Pigg & go man är efter jobbet nu känner jag, ska väll strax in i duschen & senare upp till jacke för förfest, blir nog dock att jag är nykter.. sedan ska alla andra på krogen, men frågan är ju vad jag har där & göra helt nykter o så, har jag ju varit förr & borde ha lärt mig en läxa då, det är sjukt tråkigt.
undra om mamma & co har lagat någon mat? , bäst o springa ner o se efter. Idag åkte J, ne just det Johan ( fick nämligen inte skriva J för elin & bella.. eller fick & fick de var något där de störde sig på) iallfall, idag åkte Johan till åre, säger bara skönt & sitta på ett tåg 11 timmar, men o andra sidan kommer dom ju få det grymt roligt, o jag kommer sitta här hemma & sakna honom en massa.

nä nu ska jag in i duschen, ha en trevlig kväll allesammans! puss&kram


Grattis älskling!

idag fyller mitt hjärta år, sååå massa grattis till dig baby!




Adore you

saknar saknar saknar dig


dagens skämt

falujanne 2009-02-03 12:01:20
 du var verkligen skitfin! jo jag anordnar snart en svensexa för en polare nära dig och jag undrar om du och en tjejkompis kanske är intresserade av att jobba på den? betalningen är bra och det lär bli skitkul! hoppas du vill, hör av dig!



så nu undrar jag vem av mina mates är sugen? hahahh;)

frågan är vad som gick snett vid födsen när man skrivier något sånt här till en helt okänd, men folk förvånar mig aldrig.

RSS 2.0