!

något känns tomt, jag känner mig tom på ord.

hur kunde jag glömma!

glömde berätta för er att bella blev uppraggad av en tjej i helgen, haha! lite kul faktiskt.



ta mig ifrån borås, ta mig till värmen.

kan säga att jag hade gjort vad som helst för ett nytt äventyr nu, vill bort från borås! otroligt jävla döda staden...... till värmen eller bara ett pardis av äventyr! hm drömma går ju!

har iafall fall fått till jobb nu, wuhu!

FULLT ÖS MEDVETSLÖS

ja det är väll ungefär vad helgens motto är, för i morgon åker jag bella, erik & malmsten till bollnäs som ligger ungefär 67 mil härifrån, wuhu! ska faktiskt bli skönt o komma här i från ett par dagar, dock inte lika skönt med så lång bilresa, men känner jag dessa people rätt så lär de ha fullt med bus på gång redan i bilen. & träffa lilla anton med, var så länge sen nu! detta kan inte bli annat än skoj




jag & bella i alanya, & jag ser ut som en jätte om man jämför med lilla bella,

BU

jag har ont i halsen & hostar snart upp min mage. OVER AND OUT!

kom hem

sitter & väntar på att mamma ska komma hem med bilen nu så att jag & fröken elin kan bege oss till jutaboden! o sedan för lite tacos mys grrr.. ♥


GRÖT + FISK

Idag började jag dagen med en rejäl frukost (gröt osv) jammi! sedan tro det eller ej tränade jag! & nu känns det ritkigt skönt! har även städat lite och sådär! & just nu håller jag på att laga potatismos & fiskpinnar!
Sedan väntar ju även min älskade underbara Nela att jag ska ut på en promenad med henne, vilket jag ska efter lunchen! sen är det dags att åka till jobbet, wuhu! känns faktiskt fruktansvärt onödigt med tanke på att det bara handlar om några timmar! men men man gör vad man måste! får ju även lön från lekborgen idag, wuhu! så ah ni kanske kan räkna ut vad som står på schemat i morgon;)

elin, vi kanske kan ta en sväng till jutaboden i morgon när du slutat skolan om jag kan få tag i en bil?:)


( haha, en bild från provmässan som var med i tidningen stripz?, ps jag saknar addis & anni! ds.)

.

ska bli så skönt att åka härifrån om drykt en vecka.

Onsdag!

Mickan är just nu på väg hit, vi ska laga lite god mat, blir fisk på menyn idag! mumma!
sedan lite senare ska vi förmodligen in och kolla en handbollsmatch, där sanna visst skulle vara med:) alltid trevligt!

Nästa helg ska jag erik & kanske bella åka för och hälsa på anton i bollnäs, ska bli jätte kul! var himla länge sen jag såg den pajken..




oj, detta var ingen ny bild direkt! Hemma hos erik & anna när de bodde tillsammans




I used to love you

sitter här i sängen & har precis kollat på ett avsnitt av one tree hill, vilket idag fick mig att knappt kunna hålla inne tårarna! att missta någon nära är något fruktansvärt. Ibland är det svårt att inse & svårt att acceptera, alla har säkert någon gång varit med om detta, vare sig det handlar om att någon gått bort eller vänt sin rygg.
vissa händelser går inte att göra någoting åt, då gäller det att försöka accpetera allt och lyfta fram det positiva istället. De bra stunder som funnits, och de bra stunder som fortfarande finns.






everybody hurts

JAG ÄR SUGEN PÅ THE DOOORS TACK VARE THOM

http://www.youtube.com/watch?v=NtlWbLfPnwA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sjxDuT8dsq4

hm okej då, lite http://www.youtube.com/watch?v=yiRQSSOVhb0

I promise you that

nu ligger jag här i sängen o bara myser, ska samla energi för att göra i ordning mig för en tripp till stan, sedan till jobbet! sedan efter jobbet står faktiskt bio på schemat, var ett tag sen nu fakitskt, jag bella & sverker ska se wanted! hoppas den är braa, ingen aning om vad de är för någon film eller något( okej, ja vet jag är kass och hänger inte med i film världen)


i morgon blir det räkor o vin som är planerat, vi får väll se vart det leder, men jag personligen ska ta det lugnt pga jobb på söndag, åh vad jag älskar lekborgen

feeeest

just nu sitter jag hemma hos elin och taggar för fullt, heheheheh...  har på min indian utstychel, och är öh allmänt snygg( hehe)! känner mig dock inte riktigt hemma här hos elin med två brats! ja menar rättare sagt, de når ju inte riktigt upp till min nivå! ne nu ska vi dricka vin!


HEEEJ

Indians we rule!

ja i morgon är det vi som ligger på nummer ett, eller hur team indians? i morgon är det alltså lite tävlingar med olika lag & varje lag har olika teman de skall vara utklädda efter, o ah som ni har förståt ska mitt lag(det vinnande laget, blev jag lite kaxig nu kanske?) vara indianer.. hoppas bara vädret tillåter utomhus aktiviteter i morgon!

sitter också här & funderar på hur skönt vi hade det i alanya, & hur jävla mycket jag saknar det stället, folket, drinkarna,solen, stranden ja allt, till & med all äcklig sand som följde med till hotellrummet från stranden!
Som tur är fick ju jag William att lova ett antal gånger i lördags att de skulle komma ner hit så man kan få lite alanya folk hit.. förlåt föresten om vi var lite påfrestande i lördags, det var vinet! ;)





jag & ida , grillkväll hos jacke



RSS 2.0