krigsskador

går dagen var helt okej! träffa rätt roligt folk..på väg ifrån vår ena förfest på sjöbo råka jag dock gå in i en sån där vit betong sak som står på gatorna, vilket jag kan säga gjorde hej dundras ont, inte nog med det så inne på swing så håller apler mig på axeln & när vi ska gå ner i en trappa(?) så trillar apler samtidigt som hon drar sina naglar(klor) längs med min rygg, jaa ni kan ju räkna själva hur skönt det kändes.

nu sitter jag här halvdöd efter jobbet & baramyyyser o det ska jag fortsätta med!

pusssss

Göteborg

sitter här & har precis ätit lasange! mycket gott! ska sanrt ta bussen, ja ni hörde rätt bussen till Borås & sen vidare till göteborg! ja nu när man har börjat vänja sig att åka bil överllt är det inte allt för kul o sätta sig i en buss.. haha men man gör vad man måste!

ikväll ska vi tydligen spana in nollningen, alltså kolla på när små BARN blir kanon fulla.. egentligen hemskt är det ju! men vatusan! alla måste ju börja någon gång;) inte för att jag tror de kommer bli deras första fylla men...


sen ska vi även fira bella lite som har fyllt år, hoppas inte detta ska bli något överrasknings party?! isåfall don´t read this isabelle!! ha en trevlig dag i detta underbara väder! Puss&kram/natalie

hudiksvall

okej tjejer, nu vet ni vad som står på schemat inom de närmsta helgerna, nu spikar vi en helg & kör dit, till grabbarna jag träffa i napa! ni kommer älska dem lika mycket som jag! de är ett helt galet gäng, ett så kallat hybbe gäng!

kom igen vilka är på?!



because we love the cesar sallad of café viskan!

haha jaaa, den är så underbart gooood! testa testa, bor ni inte i borås så åk hit & testa den!
ja det var alltså vad som stod på menyn för mig & andréa idag..

har varit & shoppat med den största shoppingsnarkomanen i borås, utan tvivel! hon för in mig på slösa slösa spåret;) eller så puschar hon mig helt enkelt bara till att slutet av månadens ekonomi löser sig;) haha!

i morgon ska jag faktiskt träffa denna damen + en annan dam från klassen! trevligt trevligt.. ska försöka hinna springa förbi h&m också och lämna över lite papper osv! men det ska jag nog hinna med, annars blir det väll till att ta sig tid:)


ps. alla är jävligt tråkiga just nu, joanna kom & gör något wild and crazy?! ds.


myyys grrr

mys idag

Kan börja med att idag har jag besökt lekborgen utan att jobba,  har jag gjort det förr? det är frågan.. sprang omkring där bland alla bolllar upp & ner för alla rutchkaner med mina dunder söta kusiner Ani & Lia! efter ett tag kom även min tredje kusin Iam.. snacka om att man blir tränad av att vara småbarns mamma, nu förstår jag varför anette är så otroligt smal!

Efter detta besök där skjutsa deras mor mig till frissan, & ja jag blev faktiskt nöjd! blev mycket mörkare än vad jag brukar ha..men det blir fint nu till hösten!

Lite senare idag har jag också varit inne i staden & myst lite med elin fikat på viskan & även tagit en kort, ja fakitskt väldigt kort promenad! sedan körde jag hem den damen! & elin jag tvivlar på att du ska få åka med mig något mer.. & du vet nog varför din skitunge!

i morgon blir det till att gå lite på stan,shoppa lite kanske men framför allt träffa mina älsklingar addis & kanske bobban! ska bli härligt o träffa er! så tråkigt att det inte blir samma sak nu när man inte går i skolan längre! kommer sakna de dära faktiskt!

ne nu är jag klar för idag, det var faktiskt elin som tvingade in mig för att jag skulle skriva om min kväll med henne (pff) ;) nee då så mysigt så:)

puss&kram/natalie(patte som addis skulle sagt)







ännu en ny vecka

ska strax in till isabelle en sväng, sedan ska jag o mammsen ut på stan en sväng! tänkte springa förbi åhléns bland annat med mitt cv.. som dom länge har trånat efter;) haha har bokat färgtid hos frissan nu med.. ska bli skönt vill inte springa runt så här längre! så i morgon ska jag dit! nu måste jag pysa! pussåkram/natalie

huvudetvärker, kroppen går inte röra, & jag vill ha FETT

ja, då kan ni väll räkna ut själva hur gården slutade...


kvällen var iallfalljävligt trevlig! trots att vi rörde oss bland folk över 30! men vad tusan vem har sagt att det inte är bra med lite omväxling?!

nu ska jag typ försöka göra mig till människa igen, o i morgon måste jag boka tid hos frissan tänker inte gå runt så här en enda dag till i onödan.

Vin, räkor & ett underbart sällskap

ja det är vad kvällen kommer att bestå av, masssa vin, massa räkor & massa underbara vänner! kan du bli annat än bra? (bara väderguden är med oss ikväll) snart ska jag in o köpa räkor med mickis! sen blir det att fixa till sig, på med party outfitten!
Kommer nog dock bli så att jag kör ut till sandhult så jag kommer nog inte kunna förtära alkohol på förfesten(Buu) men det är ju otroligt bekvämt att åka bil istället för att behöva åka buss först in till stan, sedan  invänta nästa buss till sandhult! så ah kommer nog sluta med att jag sätter mig framför ratten endå!

nu ska jag slänga på miglite kläder så jag kan åka till city & inhandla räkor osv!
'

ha en trevlig kväll:) puss&kram


välkomna hem!

nu ska jag in i duschen & sedan ska jag hem till min underbara älskade.. där ska jag tillbringa natta & invänta henne! vill välkommna både henne(mickis) & elin hjärtat hem!
nu vill jag ha lördag, för på lördag ska vi ha kräftskiva! vi har blivit bjudna hem till jackes moster! & sen gammla erfarenheter så vet jag att det är ett härligt gäng!
Lördag innebär också vitt vin, räkor/kräftor o annat gott, till sist men absolut inte minst alla tjejers närvaro! det är inte allt för ofta som varenda själ av oss kan närvara men på lördag så ska alla med! varje unik själ! ♥



För att du är min andra halva, & förstår mig som ingen annnan!

regn regn o ännu mer regn

ja, det är ungefär det vi ser här i borås! tonvis med regn! i går var iallfall jag jacqueline joanna & fredrik på en liten pickning, vi hade det mysigt under våra paraplyer sedan bar det hem till lilla sigge som har blivit vuxen (?) och flyttat till en egen lägenhet! den var jätte mysig & det var jätte trevligt o se honom! var alldeles för länge sedan nu!

Nu sitter jag i bellas syrras lägenhet & umgååås med henne & marsan(tha katt) hajhaj !




ännu en ny dag

De senaste dagarna har i stort sätt tillbringats med familjen, i förrgår kväll spelades det lite kort & min syster som i blands slänger ut sig otroligt tröga kommentarer/frågor slängde då ut sig det här när vi satt & spela poker
- "kan man få kåk i färg?"
Ibland undrar man om vi verkligen är syskon!

Var även och fixade till min kaluffs, nu är det bara färgning som behövs vilket snart börjar krisa så dags & beställa det också!

jag är snart vuxen så vet ni vad jag ska göra idag, först ska jag till banken på ett ärende & sedan till arbetsförmedlingen och skriva in mig! så är det så snart är det dags att åka in till stan & först plocka upp lilla isabell som inte har något liv,någon får ju ta ut tösa på stan! haha;)




oj detta är mer än ett år sedan nu, när jag fyllde 18, o shit nu är jag 19 och 25 dagar vart tar tiden vägen?!

Låt det ta den tid det tar.

Solen skiner, så skönt! Nu har jag faktiskt legat ute o solat lite, skönt! ikväll blir det kanske anna & linda! vet dock inte vad vi ska göra vi har lite alternativ & jag håller tummarna för att det inte blir någon park för er;) för jag ser fram emot en kväll med er!

Undrar hur mickan & elin har det! vill fakitkst att ni ska komma hem tomt utan er hemma! fick för övrigt ett samtal från mickan i går, var dock ett kort men väldigt uppskattande! ♥

sitter nu och väntar på att pappsen ska bli klar med toaletten där nere så han kan sätta på vattnet & jag kan duscha vilket jag är i stort behov av nu efter någon timma i solen känner jag!


15/8 nu är klart!

KÖRKORT FÖR NATALIE ATTERFLOD IDAG
För hon är så jävla glad, wuhu!
ja, då förstår ni kanske vad som ska göras idag?! en liten tripp med jacke! oja oja! vet inte vart än dock men det kommer vi allt på:) trevlig fredag för jag har fått körkort:D



så länge du är med mig

Goddagens, går dagen blev lyckad en mycket trevlig kväll! maten blev tillslut efter lite förändringar i recept osv väldigt god tro det eller ej, sedan dök philip & jonathan upp hos mickan och vi högg in o satt o prata om allt från barnprogram till bra egenskaper i barndomen! haha! sedan blev det film & inte vilken som helst utan Sunes sommar,tror ärligt talat inte att det finns någon som inte gillar denna film, helt klockren!

jag gillar inte det här med dåliga nerver... blir galeeeeeeeeeeeeen!

snart åker mickan också utomlands, & elin är fortfarande i thailand, grrrrrrrrrrrrrrr avensjuk man blir! men ni är värda en fin semester gullungar:)


tre rätters på gång!

nu sitter jag på jobbet & inväntar att klockan ska bli halv sex är ju dock ett par timmar kvar.. sedan ska jag möta upp mickan och vi ska sedan handla lite till vår avskedds middag som vi ska ha för philip, återkommer om vad som stod på menyn osv! nu ska jag fortsätta jobba!

love of mine, someday you will die

Ja, detta var nog på tiden att jag titta in här, har bara inte orkat & känt att jag haft något att säga.. eller ah har väll dock inte berättat riktigt vad som hände i alanya & så förutom att vi hade det sjukt bra & ni har nog fattat att vi vill tillbaka o bla bla...
men tyvär så gäller det att vakna upp & inse att man inte alltid kan ha det roligt & skönt!
Nu har jag jobbat på Borås tapeter i två veckor, & är inne på min tredje vilket även är min sista! jag klagar dock inte över att jobba där, okej, det är en aning slitsammare än på lekborgen, men kan ju säga som så att jag tjänar ju däremot typ dubbelt så mycket.. känns så iallfall!

annars händer det inte så mycket, dagarna går & jag börjar närma mig min uppkörning, & jag blir mer o mer nervös för varje minut som går! ne nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället! ska försöka uppdatera här lite bättre än vad jag gjort det senaste!


pusss & kram


RSS 2.0