mest kärlek till er

Vill bara säga att ni är ta mig fanken det bästa som finns, ni är bäst & jag kommer sakna er under min vistelse i Polen! Massa kärlek till er ♥

image34


image36

image37

image38

24 April

nu är man fullt uppe i att packa, lite kul är det endå att packa.. fast man lyckas alltid att packa ner hundra saker man inte behöver och så glömmer man det viktigaste.. Måste laga till någon mat för snart ska jag i väg & vara barnvakt till min underbart söta kusin Iam 1 snart 2 år:) sen ska man försöka tvinga med mamma till stan och inhandla lite saker som fattas inför resan!

frågan är har man förstora förhoppningar inför resan? ne jag tror banne mig inte det! helt ärligt så kan inte detta bli misslyckat.. när jag har mina härliga classmates med mig, tråkigt att inte alla hängde med dock! men sen funderar man lite på det här, det sägs ju att kriminaliteten är ganska hög i Polen, även i Berlin.. har hört att det snors mycket och vi har blivit tillsagda att absolut inte gå ensama.. Men det har jag inte tänkt o göra heller inte så värst skoj:D vår lärare Dan ska även visa oss runt i Polen på stadsvandring, o då ska han visa vilka gator vi ska hålla oss i från på nätterna;D eftersom hans fru är polsk så har han koll! ganska bra endå!

nu ska jag gå ner o laga maaat! så jag får i mig något innan det är dags för ett "träningspass" ja tro det eller ej, men det är ganska ansträngande o vara barnvakt;D som tur är så blev de bara att den minste, egentligen skulle jag passa tre små ongar, tänk en 1åring, en 2åring & en 3åring, skulle ju slutat i kalabalik!


image33

mina söta älsklingar Lia & Ani hittade dock ingen bild på den andra sötongen som ja ska passa!

22 April

Jag blir så trött på vissa människor, man tror dom förändras för en stund men vips så bevisas motsattsen, men ärligt talat orkar jag inte bry mig längre! har insett att jag klarar mig jävligt mycket bättre utan dig, om det är synd eller ej vet jag inte men så är det. Går inte att ha någon i sitt liv som ändrar sig efter vinden, kan inte jag iallfall...
Struntsamma...



satt och fundera på det att varför tar man till sig negativa saker lättare än positiva saker? det gör jag iallfall.. vet inte om jag är annorlunda ellerom det är så för alla? konstigt, man borde tänka mer på de positiva saker iallafall.. lite knasigt de dära!

idag har varit en underbar dag faktiskt, först lunch på kafe viskan med röda kocken, givetvis betala företaget haha;) sedan tillbaka till skolan för en föreläsning om förintelsen, jag finner inga ord om hur hemsk det är.. tror jag ingen kan göra! sedan iallfall så begav jag mig ner till stan igen, för att möta upp zazza, elin o lousie vi satte oss på tantgrön o fika! därefter gled vi ner till cafe viskan o stötte på lite människor, allmänt gött!


nu är det icke långt kvar skönt:)

image32

21 april... fortfarande

JAG ÄLSKAR SOLEN, VÄRMEN .. varit ute & grillat hamburgare till mig o mina älskade systrar och bara satt o stekte i solen.. ha ha! så skönt, den som inte älskar solen åker ut ut ut!

hittade denna snygga bilde från idas, fannys o carros 18 års fest på kårhuset, riktig snygga bilder måste jag säga!


image28

louise, bella, jag

image30

vi tjejer som var där före o förfesta:)


image31

Jag & underbara jävliga mickan:) ♥

21 april

finns det något som kan få en att le & skapa en sommarkänsla om inte solen kombinerat med gyllene tider, man blir så glad! minnen flyger fram och man börjar hoppas på att det ska bli fler osuddbara sådanna!

med tanke på att det händer en hel del nu & några månader framåt så tvekar jag inte en sekund på att detta kommer bli en bra sommar...


♥ Tider som kommer sätta sina spår

polen 26-03 maj
Balen 23 maj
studenten 5 juni
smögen under midsommar
Alanya 19 juli

& så ska jag ju klämma in & få körkort här någonstans med;)


image27

20 april myys

i går blev det då lite grillning, var grymt mysigt och det sved när man var tvungen att gå in runt tio tiden.. vi satt invirade i filtar tände ljus, allt för att kunna vara ute så länge som möjligt, & det var grymt mysigt!

sedan blev det lite spel o så inomhus, var trevligt,. även om det var ett spel som jag kan vara sämst i världen på, nämligen frågespel... buhu! haha men det var skoj endå!

idag har man jobbat lite granna, gick ganska bra, väldigt lungt hehe..


image21

image23 image25
image24 image26
    
tack för en otroligt mysig kväll ♥

19 april Grilla

åh vad jag älskar detta vädret, gör mig så glad:D! nu väntar ja på mickan, så ska vi upp till city o köpa grillgrejer , kanske blir några 3,5 okcså, hahaha! nemen det ska bli jätte mysigt ikväll:) önskar att vädret håller i sig nu så detta kan bli en standards grej varje helg.. haha..


nu måste jag packa ner alla saker som ska med:) ha en trevlig kväll snyggingar!


image20

18 April, gött snack!

vädret, det är så underbart .. synd att man har varit tvingad till att tillbringa dagen inne på åhlens bara;/ nu sitter jag o väntar på att mickan ska slå en pling, hon är ju rätt seg så jag lär ju få vänta! skönt med helg föresten! man ska ju dock jobba hela helgen, men man ska hinna med lite grillning & mys med snyggingarna med! det blir gött!

Nu är det bara 8 dagar kvar tills vi drar i väg, ska bli så jädra gött & komma härifrån tjalalal.. ska bli skoj, så ska jag "addis" & anna fixa lite i veckan med packning o så.. nu blir ni avensjuka va? borde ni iallafall :)


nu ska jag ner o äta, ha de bra Pussssssssssssssss



image19

16 April sol sol, mera sol!

idag är det en sån där dag då man bara vill vara ute, sitta & bara njuta av värmen!  men vet ni istället ska man först gå i skolan, sitta inne vid datorer hela dagen, och sedan jobba KUL! får väll glädja mig med att jag har en liten stund emellan skolan och jobbet där jag kan gå o glida i solen på stan! hoppas att vädret fortsätter så här nu bara.. vi har tänkt att ha lite grillning på lördag i sådanna fall, hos mickan, vet inte vilka som är på än men? jag o mickan än så länge iallfall;D ni som nu läser detta om någon gör det kan ju hojta om ni är sugna? he he he...


nu ska jag fortsätta med mamut, guuud vad skoj!


image18

14 April

orkar inte skriva något egentligen mer än att alla borde ägna en tanke åt engla ikväll, varför finns det sånna sjuka människor som gör sånt här, mot små barn? man blir så arg, gör ritkigt ont i hjärtat när sånt här händer!





image17

9 April

just nu känner jag en lättnad, full avglädje för vet ni vad? jag klara körkortsteoriprovet för cirka en timma sedan! wuhu! känns så himla skönt, har varit & haft körlektion idag med, & min körlärare sa att jag hade på ett ungefär hälften kvar med körningen, känns också som en lättnad faktiskt! ligger man bara i nu så kan man ha körkort i sommar! och då vet ni vad som väntar brudar..
& just det förlåt Andréa för att jag ljög för dig om att jag var sjuk idag.. var ju egentligen mitt lilla teoriprov jag skulle göra & ha körlektion! ville få de som en liten suprise om jag nu  skulle klara de.. annars hade jag givetvis hållt tyst om det;) haha!



"snart" kan jag ta bort den där jävla skylten & köra alldeles ensam!

8 April

Nu sitter jag här i skolan, med en fet godispåse från hemmakväll  haha yeah! slutar snart gött det ska bli, jappjapp! på lördag har Ida,Fanny & carro 18 års fest vilket nog blir jädra skoj, fast ska ta det väldigt passivt..

Nu slutar vi snart, måste man hem & plugga kul kul kul! jaa:D

Puss & kram!

4 April

livet är som en berg och dalbana, ibland funderar man på att det kanske är bra att det är så även om det inte känns så när man är som längst ner. Ibland känns allt grått & meningslöst medan andra dagar är helt underbara och man mår så jävla bra. Ibland har man bara en stor tyngd över bröstet som man bara vill ha bort, men det går inte hur man än försöker.. vissa dagar känns tyngden tyngre andra känns den knappt.. När allt är som jobbigast och man vill bara sova tills allt känns bra igen det är då man ska ta fram allt positivt i livet, all glädje all värme men det är alltid inte så lätt, det är då det kan vara skönt att ha en vän i närheten, eller bara känna att de finns folk omkring dig som uppskattar dig, som bryr sig om dig, o ja som till och med inte kan leva utan dig.. kom i håg det!

Shopping vår stora Passion

Det är konstigt att shopping kan vara en sån stor passion för oss människor, men lite nytt i gaderoben får ju alltid upp humöret.
Var och shoppade lite kläder för någon dag sen detta blev det:


image15

Jeans kläning från gina
Svart body från gina
biega chinos från stuuk
Ljus blå skjorta från stuuk

2 April , regn regn

ja men det var ju inte länge den underbara solen visade sig, idag har det regnat i stort sett hela dagen & jag har känt att jag har haft lite för tunn klädesel för har gått runt o fryst! men det blir ju så när man vill ha vår/sommar och så dyker solen upp en dag, då önskar man bara att det ska fortsätta så.

i skolan idag var vår syokonsulent och infomerade om hur man skulle gå till väga för att plugga vidare och vad som gällde osv. Jag önskar att jag hade sån ork till att börja plugga direkt vore så skönt att komma igång så det verkligen blir av, men icke då! måste nog arbeta ett litet tag och ta en paus från skolan. Då har man även chans att luska mer i vad man verkligen vill läsa till, så man inte bara börjar med någon och sedan vill hoppa av.
Har ägnat dagen till lite shopping, blev ett par svarta leggings, en vanlig vit bas topp, och en blommig blus allt detta från gina. Där efter bar det av till körskolan, först skrev ja ett prov och sedan körde gick ritkigt bra! nöjd med mig själv. Gjorde även ett prov hemma som jag fick bra resultat på vilket stärkte mig med tanke på att det inte alls är långt kvar till min uppskrivning nu :|

Ta slut, ja nu orkar jag faktiskt inte ha praktik längre! Känns som man sliter för ingenting? men får väll tänka på referensen jag kan använda sedan.. Det är väll det enda! tur att kim är där med!

Fick ett samtal från sigge innan, han är upp i Säfle & ska ta körkort mycket kul för han! i helgen blir det kanske utgång med det gänget, eller man kanske ska säga gamla gänget? även anna ska med, tänk vad mysigt vi hade, & vilken gemenskap;)


image10

Alla hjärtans dag förra året, sigge, jag & anna


 

1 April

idag var det första april, har inte lyckats lura någon rejält sådär finns väll några dumma man lyckats lite med men inte några störe lurerier:O! jag har nog faktiskt inte blivit lurad heller.. mamma berätta om en som hade lurat sin bror & ringt o sagt att det hade varit massa polacker där och tagit rubbet utanför, när de bara skulle få ta vissa saker som fanns där. haha lite kul. brodern fick iallfall ganska snabbt panik eftersom det var han som hade ringt o frågat om de hade fått lov o ta vissa saker! haha..
Idag har varit en bra dag, solsken ganska roligt i skolan! man har fått prata av sig lite o delat med sig av lite händelse som hänt under lovet osådär! sedan bar det av till stan på en shopping tur & fick inhandlat en rouge från make up store & en mascara från h&m, köpte även ett par svarta leggings,mne när jag kom hem upptäckte jag ett stort hål, kul! även de från h&m. Sedan bar det iallfall av för lite fika med mickan, var otroligt skönt vårväder så givetvis blev det ute.

känner mig gansak duktig, i dag har jag mickan & hennes mamma varit ute på en promenad i lite över en timma mycket skönt måste jag säga! sedan bar det hem för lite teori och lite mys. 
Är grymt trött så blir sängen snart tror jag!


     


image9

mikaela persson, du är bäst!


29 Mars

Givetvis slutade även denna dag med utgång, var mycket trevligt faktiskt ( trots att jag vad nästan nästan nykter). Började på förfest hos Fredrik magnusson även kallad "Fetto fidde", det var trevligt vi körde lite öl spel & det bildades lite tjej & kill pakter! Efter detta var tråkiga mickan och tråkiga Lousie Persson laddade för att ålka hem men istället följde jag med pajkarna in på swing. Det var helt okej där inne faktiskt, sjukt mycket folk! & kvällen slutade sent med tanke på att man skulle ställa om klockan till sommartid, så kom inte i säng förrän fem, & det straffas man för dagen efter serrni!




image4

Här är då förfestägarn & jag för cirka ett år sedan i branäs!

RSS 2.0