miss you babes

jag tycker alla ska ta o komma hem nu, kina töserna, & Usa glidarna..
ja typ nu......



saknar särsklit en vän som finns väldigt nära mitt hjärta som jag har fått se alldels för lite av det senaste, kom hem till mig nu mickis pickis!!


Torsdag, duktig har du varit idag natalie!

Denna dagen har gått åt till storstädning i gaderob plus rum, o nu är det skinande rent:D! har även hunnit med o träna, laga mig en god middag(o tro mig det händer inte ofta;)) promenerat i det fina vädret med nela! var även inne och köpte en ny mobil idag med mamma, fast får den inte förrän på tisdag! men det är inte många dagar kvar!
I morgon är det dags för jobb igen, var egentligen ledig men som sagt det är nu alla är sjuka! Så det blir jobb, men det gillar vi blir det mer cash! sedan blir det äntligen mys med världens bästa Johan:) ååh vad jag längtar!



I går var även jag & mathilda i göteborg o shoppade, var en riktigt trevlig dag & vi kom bägge hem nöjda & glada!

kär i en ängel

ååååååååh vad jag avskyr denna saknaden vill ha dig hos mig varje sekund!! ♥

äntligen..

nu börjar man få riktiga vårkänslor, & alla problem blir så mycket lättare, humöret kan förändras från dåligt till hur bra som helst.. bara genom att titta ut! ååh vad jag älskar det!
Vet faktiskt inte vad som har hänt mig för i går vakna jag åtta när jag började tolv, idag vakna jag fem i sju & jag är ledig!! det är bannemig inte dåligt av sovarnas drottning.. ska ut & gå i vårvädret med linda om en timme, ska bli ritkgit skönt och komma ut och tjöta av sig med den tösen!
Senare vid 2 tiden bär det av till anette Photostudio markert(moster) för och tjäna lite cash! sedan förhoppningsvis blir det en underbar fika i det fina vädret med elin!

dags o klä på sig kanske!

Pussss



Anna&linda (andreas viftandehand  med peace tecken) på swingelingan

perfekt

Måste tacka mina gamla godingar för gårdagen, den var perfekt! nu måste vi bara försöka ses oftare som vi sa i går!
Nu ska jag strax i väg o träna, ska bli skönt faktiskt även om jag säkert kommer svettas som en gris o tycka allt är jätte jobbigt.. men ibland är det skönt o slita lite! senare kommer johan hit & det blir lite myys.. blir nog även räkor i kväll jummiii.... seeees på gymmet!


världens sötaste ungar!

Lunch

nu var det lunch dags på jobbet, har precis tryckt i mig en bagel med kycklingröra.. har inte så mycket o välja på på lördag när jag  bara har en halv timmes rast så det fick bli en sådan från cafét precis i jämte, annars blir det ofta mc donalds! inte nyttigt inte nyttigt.. & eftersom vi käkade pizza i går valde jag den nyttigare vägen, nyttigare? hm.. lite iaf!
ikväll blir det mys hemma hos addis, blir god mat, vin, spel & säkert melodifestivalen.. o sist men inte minst ett jäkla trevligt sällskap med massa tjatter om jag känner dessa damer rätt.. saknar dock redan Johan... masssa massa massa!! tycker jag inte om...


nä nu är det dags & gå ut o sälja cosmetica igen! Trevlig lööördag allesammans!


fynd

idag har jag gjort en himla masssa fynd faktiskt, oo deee blir man ju inte direkt ledseeeen av, nehe dåå! synd bara att man inte får ha sina kläder i fred i detta hus...
i morgon är det lekborgen som gäller igen.. suck! men på lördag är jag iallfall tillbaka för dagen på åhlens.. det ska bli trevligt! annars blir det mys med världens bästa johan på fredag:) o sen lördag träffa mina gamla godingar, saknar dom grymt mkt.. så ska bli jätte trevligt!

nä nu ska jag lägga mig o kolla desperate housewives, take care!

toorsdag, snart fredag,snart helg!

då var det strax dags för släktkalas, igen.. men jag kan inte säga annat än jag tycker det är mysigt, att träffa släkten äta gott o bara sitta o prata om allt från himmel till jord. yes tummen upp försläkt kalas!
Sen ska jag hem till mitt hjärta en stund, osedan hämta pappa som är kommer hem från London ikväll!



chip???

har precis slutat jobba, ska strax gå till bussen! satt & fundera på vilket ord jag nog har används mest idag, lika så alla andra jobb dagar på åhléns, "så kan du sätta i chippet istället tack" . Kan alla vara snälla & lära sig det så slipper vi använda den frasen ett tusen miljoner gånger per dag. TACK PÅ FÖRHAND!

23 augusti

datumet vi länge kommer att minnas, då bär det av .. på ytterligare en vecka med äventyr! ni som inte följer med på denna resa kommer ångra er stort, tro mig! vilket fall kommer det bli sjukt:)

nu är det fkaitskt dags o duschaaaaa, för man ska slitaaa sen på åhlens, med förkylning och sånt skooj, skooj. men vafan..
föresten så vill jag ha den 15:de nu, för jag börjar bli pank nu;/ inte bra!

nu ska jag gå upp ur min varma underbara säng, trevlig tisdag allihopa, varför känns det som det är fredag?:S nedu natalie...

RSS 2.0