ångest

jag skulle göra precis vad som helst för att få åka tillbaka till alanya! det var verkligen en helt sjuk vecka!
orkar itne berätta vad som hände just nu, måste bearbeta ångesten först;P hehe!



Alanya -08 , vi älskar ju det det är det bästa vi vet!

standard ♥

HEJDÅ:D

Nu drar vi till alanya jag & mina brudar, Puss&kram på er, kommer sakna er där hemma!



sunny days



har inte mycket mer o säga än att jag vill till värmen nu & att jag är väldans trött, så lägger upp denna hääääärliga bild, he he... 

Hybris

i går var man seg & go! men hemma hos joanna hade vi ett litet alanya möte som genast gav alla energi! sedan dök robin & robin upp hos joanna, & givetvis måste jacke & joanna bara göra något aktivt, jag & bella som egentligen inte hade några krafter var lite skeptiska till bio osv, men sedan slutade med att vi hamna på laserdome, ha ha! kan erkänna att jag var sämst, ja nu har jag sagt det.
Sedan bar det hem till joanna igen för lite charader osådär, det kan jag däremot säga att vårt lag är bäst på. jepp jepp!
idag blir det att ladda batterina inför veckan, & specillt inför alanya! :D elin kommer hit om ett tag då ska vi bada jaqcuzzi laga god mat & kolla film:) mysigt va?
har inte hört av mickan sen öhm, i går morses... börjar bli lite orolig, lever du gullonge?


Pussssssss


Jag är inte full det är bara ölen som spelar mig ett spratt

Idag är det feeeeest, ska först hem till en kär vän som fyllde 20 i veckan:) sedan bär det förmodligen av till krogen! ska bli trevligt, vet att det kommer bli en dunder kväll det här! har alltid kul meeeed er!

ses i dimman:)


Forever

i går var vi & först fikade lite granna på café viskan, & sedan lyssnade vi även så klart på adam tensta sedan bar det hem till jesper en sväng! & vet ni vad, idag är det bara 8 dagar kvaaaar tills vi drar från boooooooorås underbart.

idag kommer bli en bra dag känner jag på mig, ska tillbringas med ingen mindre än linda Arvidssson! får se vad vi ska hitta på, kanske tar en tripp långt långt härifrån!

Lördag blir det fest, såååå jävla mycket fest. he he! ska ta nytta av spelet jag lärde mig i lördags.. så addis, gör dig beredd på fylla!


Nära & kära

varför är det alltid så att om något negativt händer så drar det genast ner allt positivt? istället för bara ta fram allt positivt man har runt om sig!


snart åker jag & några av mina bästa vänner till alanya i turkiet för er som inte visste det! och jag vet att denna resan kommer bli ofattbart bra & oförglömlig, för den tid jag spenderar med er sätter sig alltid i hjärtat vad det än är som sker! så ladda nu tjejer för snart drar vi!

Gatan fram

just nu har jag allmänt tråkigt, jag & min syrra spelade precis guitarr hero tills strömmen slog av & sen på igen, sedan orkade vi inte starta om allt, så nu sitter jag här & har dunder kul & kan inte sova pga att jag tog en powernap på ett par timmar innnan, smart drag!
I morgon 10.45 är det dags för körlektion igen, wuhu! kan ju förmedla att jag har fått en uppkörningstid nu med, underbart! sedan ska jag nog kontakta joanna för såg på facebook att hon behövde socialt stöd!  sen får vi se vart kvällen tar vägen!

Helgen har varit helt okej, i fredags så var det mys med film! sen i lördags var det fest, och självklart skulle en viss carl utmana mig i något jävla kortspel.. som inte slutade så bra kan jag säga, o nej det är inte för att jag är kass utan det är helt enkelt så att man blir full när man spelar det, vem det än är som spelar det! så ah det gick ganska bra utför för mig, kanske för bra! men sånt får man ta!


ne nu ska jag ta tag i mitt liv & göra nått?! jätte tråkigt själv men vad gör man när alla andra ligger o sover & är jätte tråkiga!



världens mysigaste vovve ♥

Göteborg

idag blir det en tripp till underbara göteborg! jag & mickan pyser strax! Blir väll lite shopping & lite lunch! alltid mysigt.. ikväll blir det förmodligen feeeeeeeest, bella är taggad! så vi får väll försöka ställa upp! he he he !

nu måste jag pysa faktiskt:) haaaaaa de bra! puss&kram


Jönköping

i morgon bär det av till jönköping för att avklara halkan, ska bli såskönt när den är gjorde, ett steg närmare de här jävla körkortet! hioooo! min körskolelärare har förövrigt skrivit upp mig på listan för uppkörning nu iallfall! så nice!
frågan är bara om mina nerver kommer klara det, nemen det ska jag nog klara av!

önska mig lycka till:)



pussssssssssss

RSS 2.0