gott nytt år!

Vad ska ni hitta på för trevligt ikväll mina vänner? jag ska befinna mig i viskafors, med massa vänner & massa alkohol, kan inte sluta annat än bra! hoppas ni får en trevlig kväll där ute!!



Göteborg

okej, fick inte en dag ledighet utan att dom ringde mig från jobbet, ska man klaga`? näää jag vet inte! kansek.. men man får tacka för vad man får.. Slapp iallfall jobb idag, eller slapp o slapp, kunde inte med tanke på att jag ska iväg om typ tjugo min & leta nyårsklänning i Göteborg, och sedan ska vi fixa massa med lokalen inför nyår..
Fan ibland får man inte riktigt tiden att räcka till allt man vill, inte skoooj!
Men nu ska jag bege mig ner och sedan in till staden, ha en trevlig dag allihop:)



Never think

ska snart iväg till kicks för att jobba till tre, så inte allt för jobbigt! precis vad jag behöver! hehe, ikväll blir det mys med E, du kan ju höra av dig till mig om du ser detta :)


Ps, snart är det nyår,ds.

asien

om cirkus ett år, ja nästan exakt så kommer jag & en av mina allra bästa vänner befinna oss på andra sidan jordklotet, åh vad jag längtar!



GOD JUL

Vill bara önska alla en god jul, & speciellt till mina underbara vänner som är dom bästa på denna jord! ♥



myspysju

jag är trött, ikväll blir det film mys med tjejerna o sverker.. vem vet kanske emil dyker upp också! blir jobb hela helgen, så trevlig helg:)

akta dig för människor,för dom gör dig illa när dom kan

sitter & väntar på att min moster ska komma & hämta mig för att sedan jobba lite på hennes jobb, för att sedan jobba på åhlens till klockan fem! denna dagen blir fullspäckad, på min lunch ska jag möta upp sofija o luncha med henne, ska även hinna med o träffa elin så jag kan ge henne pengar osv.. sedan vid femtiden bärdet av till elin för att på med partydressen & tagga med likör 43, så vad säger ni.. nu kör vi!




J-Store




måste skryta lite här nu, min otroligt grymma kusin är nu på J-stores julpåsar & även på en del bilder på hemsidan osv, you rule girl:)



i en rosa liten dräckt hoppar min kusin vitamin runt här på bilden!

sängen är min bästa vän idag!

idag är jag grymt trött, & har bara mig själv att skylla! går dagen var helt okej faktiskt, förutom att mickisen var cpe o först skulle dra med mig ut o sen drog hon aldrig på krogen .. toffel........nedå, jag förstår dig hjärtat:) jag & jacke skaka iallfall rumpa hela kvällen & hade det trevligt, tack för det!

nu ska jag krypa ner i min helt underbara säng & kolla på tv, ledig i morgon FYFAN VAD UNDERBART!!




ELIN SKA FESTAIDAG!!

just nu sitter jag här med min vän elin skönvall, vi sitter här & väntar på att jacuzzin ska bli tillräckligt varm för att vi ska kunna krypa ner & sitta där o mysa i värmen med all snö omkring oss. Sedan blir det lite glögg, funderar på spetsa den lite granna kanske kanske blir utgång senare, & trot eller ej men elin är nog på´t!! hon som hade lovat sig själv en vit helg.. men detta ska jag nog ändra på....

men får väll ta och önska alla en trevlig lördags kväll, ses kanske i vimmlet!!

just det vill gratulera lilla erik westberg som i dag blir 22 hela år, massa grattis till dig lilla vän!


Åhlens rules

jobb idag hela dagen, vilket rulla på bra.. blir jobb i morgon med vilket inte är lika efterlängtande på lekborgen.. jaja det får gå!

helgen blir mest mys, sen så slår vi till stort den 17:de , det blir årets fest!



Freeport

E & jag till freeport i kungsbacka i morgon, myyyspys gullonge:)

Precis som Romeo

Idag är jag ledig, och steg upp klockan 8 för att jag skulle vara hos frissan 9.00! nöjd & glad for jag vidare till Knalleland för att inhandla bland annat lite naturmedel som ska vara bra för håret som malin tipsade om i lördags! får se om dom funkar! inskaffade mig också en väska, jag får nog aldrig nog av väskor... och även en marin blå kabelstickad tröja!
Jag hade tänkt att lägga mig och kolla lite på någon film, & sedan laga tacos tills mamma kommer hem..

ikväll kommer mina älskade kusiner hit så ska vi baka pepparkakor, åh vad mysigt! Finns nog inte någon annan som kan få en så glad som de små älskade ungarna! puss på er.





,

Det är vissa saker jag inte förstår. den här känslan som finns där i magen, den känns inte bra, inte alls..

dessa viner o drinkar vaa!!

jag förstår inte varför det alltid är jag som ska drabbas av skador, i går kväll fixade jag ett blåmärke på armen gick in i något ingen aning om vad det var, var väll någon litekant på en vägg eller något.. kass är jag!
Går kvällen blev fkatiskt oplanerat trevlig, började med förfest hos elins klasskompis malins pojkvän som bodde mitt i stan, kunde inte bli mycket bättre, där efter sparng jag o mickan hem tillhennes pappa vilket egentligen var helt meningslöst, det enda som hände där var att jag råka slåsönder en cider, ja jag är fan värdelös.. så de få minutrarna där så städade vi istället för shotta som det var tänkt(kanske tur det i o för sig, haha)  sedan bar det av till swingelingan, & där var det faktiskt jätte trevligt, men även där lyckas ja självklart tappa ett glas med min drink för 98 spänn.. NATALIE DU KAN VARA VÄRLDENS KLANTIGASTE MÄNNISKA:) , nu väntar åhlens, pussokram!



svenska krogen & lite till

Jag som trodde jag skulle få vara ledig idag, istället ringer min moster & frågar om jag vill ställa upp lite.. & självklart gör jag väll det, goa pengar!
ikväll blir det svenska krogen för hela slanten, eller ah .,,, ska bli mysigt! & i morgon blir det älskade åhléns igen, om jag har saknat er;) haha !



RSS 2.0