För att hon har fyllt 20 & är helt underbar

Vill bara tala om för min vän sofija gustafsson hur bra hon är :) , & nu har hon också fyllt tjugo så mycket grattis till henne & tusen kramar!
du är verkligen en riktig vän, som har förstått mig, hjälp mig & funnits för mig!
Tack tack tack, du är bäst:)

I love you  ♥


image67

Mardrömmar

Ja som ni säkert har läst & märkt om inte annat så har ju jacqueline mixat om här lite, kan vi inte göra annat än tacka för:)
Vaknade idag runt tio av ja, kan nog varit bland de värsta mardrömmar jag varit med om, Vi (jag & min skola, caroline min lilla syster var dock med också)skulle få uppleva hur de levde i auschwitz, och ja det var helt sjukt, vi satt i något som liknade en biosalong, fast bänkarna var dock av trä med lite halm över,där skulle vi sitta allihopa, det var trångt och vid dörrarna stod vakter och om någon gjorde något "man inte borde göra" så skjöt vakterna, ja allt kändes så verkligt & när jag vakna kände jag mig helt förstörd men samtidigt kändes det som en lättnad.
Att detta verkligen har hänt, kanske inte exakt så här, men principen är fruktansvärt.. förstår inte att ingen satte ett stopp tidigare...

nu tänkte jag faktiskt sätta mig i solen ett tag, annars får vi se vad som dyker upp idag:) har någon en stund ledig för lite glass i stan kanske, slå en pling:)

Mohaha


Jag är lite elak, men vem visste inte det?
Eftersom jag gjorde en liten makeover på nattas blogg i går så vet jag om hennes lösenord, så varför inte skriva en rad eller två nu när jag har otroligt tråkigt i skolan. Men natalie ligger nog hemma och sussar vid det här laget, hon är nämligen ledig i dag. Förhoppningsvis så har hon en jädrans massa träningsvärk när hon vaknar i dag. För jag och Natalie bestämde i går att vi skulle ut och ta oss en cyckeltur. Jag kom på den brilljanta idén, att vi skulle cyckla till Klinten för att lämna en sak hos våran vän Caroline. Men när vi väll var framme, efter några uppförsbackar och ett stopp, visade det sig att hon hade kilat ner till sin far nere i Frufällan.

Efter en jädra lång nerförsbacke ner till Frufällan hittade vi äntligen Carro och kunde vi med glatt humör cyckla upp för de värsta backarna man kan tänka sig. Men vad gör vi inte för Alanya 08? Efter en timme och 10 minuter tog jag ett steg innanför min dörr och det var slutet på våran härliga cyckeltur. Jag vet, visst blir man lite ledsen att man inte ni inte var med oss på denna otroligt roliga kvällsaktivitet. Men förhoppningsvis får jag ta med mig min vän ut på nya äventyr snart igen, då vi ska hitta ännu värre backar att cyckal uppför... Om det finns?!


Youre one and only, Jacqueline 

25 maj

Idag har jag i stort sättt bara jobbat, var o hälsa på min moster lite med o mina älskade busongar, annars har de inte hänt mycket, i morgon kommer pappi hem från Usa:) ska bli skönt o ha han hemma! får väll se hur lång tid det tar innan jag tröttnar;) hehe!






image64
Glömde berätta att vi fick lön i onsdags av RÖDA KOCKEN UF , haha;)


image65
addis & jag på balen, ge mig den kvällen igen

24 maj- skooj

i går var det bal då, var jätte lyckat måste jag säga, tack allesammans för en minnesvärd kväll:) snart är studentent också, fyfan vad kul det kommer bli, men på ett sätt vill jag inte att detta ska ta slut,men samtidigt ivll jag inget annat än ta studenten nu!


image62
baksätet, anna robin jag, fram sätet henke

åh vill ha bal igen:)

23- Maj tjuusigt

ikväll är det bal då, har percis varit hos frissan, o nu sitter jag o inväntar min moster skooooooj hihooo:)


här får ni en steeeeek bild på mig zazza & mickan för att vi är så snygga, He he he & sedan på min underbara kusin

image60 image61

22 Maj- i morgon

ja nu var allt fixat, tror jag? det märker vi i morgon! för i morgon är alltså balen, kommer nog inte hinna skriva något i morgon så lika bra ja berättar för er idag hur min dag i morgon ser ut!
Jo dagen kommer börjamed att jag ska vara hos frissan klockan 11.00, där efter ska jag möta upp min moster som ska ta lite bilder osådär på mig.. sedan är klockan runt fyra o då ska jag iväg till andrea, (addis) där vi ska samlas ett gäng,närmare bestämt jag o min baldejt robin, Anna och sin bal dejt Henke, Andrea o hennes  baldejt niklas och sanna och hennes baldejt johan. Där kommer det vara lite mingel, lite skumpa o prat;) sedan åker vi vidare i snygga bilar till stan, för att sedan gå in på grand o rocka! haha..


image59


Jag & min baldejt på nyår (jävligt snygg bild förövrigt ha ha ha)

20 maj- grrrr

image58

Ja, jag låter bilden tala! man kan inte göra annat än att älska denna onge ( & skratta;) haha )

Pussssssssssssssssssss på dagens babe ♥



19 maj- Tacos

Har precis tryckt i mig massa tacos, vilket kan vara det godaste som finns! mumma.. min dag har bestått av lite skola (väldigt väldigt lite typ en timma) , körlektion! har bokat halkan nu! känns bra! o sen såå jobb givetvis! åh vad jag älskar lekborgen.. He He he ....


ska snart lägga mig & kolla what happen in vegas:) skooooooj!

Puss & kram

image57

För vi äter tacos (min födelsedag förra året) mickan & bella ( BELLA ÄR BLOND:O)

18 maj- ha ha ha

ja som sagt i går var det fest, & fröken som skulle supas ner var alltså elin! jag tror vi lyckades lite iafall.. bättre än vad hon har varit det senaste .. bra bra! när kvällen började bli sent & alla började o få för sig o kassta vatten (disktrassen,diskhandskar o dyligt fyfan) på varandra.. alla skylde på att det var jag som starta det hela, men jag vill bara upplysa er om att jag är ganska bra på att spilla när jag får lite alkohol i mig.. he he! men i går kanske jag gjorde det lite medvetet på vissa.. ha ha:D det var kul! men jag kan ju säga er att det känns idag som om jag har varit i slagsmål! jag kan knappt böja på min arm gör as ont, tror jag slog i den i fönsterkarmen när jag höll på att brottas med marsan & kjell för att få tag i en disktrasa sedan har även två av mina naglar gått av, he he & så har jag ett riv sår i ansiktet( för övrigt vem av killarna hade såpass långa naglar så ni lyckades ge mig ett riv sår i ansiktet?) för det var Jag & jacke > mot marsan , kjell, adam & rikard!

Det var en skoj kväll faktiskt:) tackar jag för!


idag ska jag till min kusin som fyller tjugo annars blir det bara att mysa i sängen:D


image56

mina älsklingar, här är då framför allt elin som vi skulle supa under bordet i går;) vilket hon nog klara ganska bra själv denna kvällen iafall (påskafton) puuuuusss på er

17 maj- är det fest eller?

ja du vem vet, vi får väll hoppas.. jag har ett mål för kvällen iafall.. & det är ett supa en onge under bordet.. tänker inte nämna vem här just nu idag, utan det åter kommer vi till i morgon så får vi se fall jag lyckades! mohah!

puss o kram på er



image55

15 Maj - vad vore inte en bal på slottet..

idag fick jag min balklänning färdig & klar! blev faktiskt väldigt nöjd med den, har bild på den men ni ska inte få se :D haha inte än! om en vecka så:) känns bra att den är klar iafall! också skönt att ha gjort provuppsättning hos frisören och fixat håret överhuvudtaget!  men men snart så:)


när jag var ute & körde lite bil idag så satt mamma o predika om hur stor risk det är att det dyker upp ett vilt på vägen, & rättsom det var så sprang en älg över vägen.. lite lustigt haha! givetvis fick mamma panik & trodde att jag var dum & kanske skulle fortsätta köra.. sååå hon börja skrika brooooooooooooooomsa! & givetvis var jag redan påväg .. men sånna är mammor!



14 maj- Våga vägra Åhlens

Åhlens i morgon, inget vi gillar! bara slava för ingenting blöhööö på dom! tur att kimpa är där med iallafall...

nu vet jag vad jag glömt & berätta i morses när jag körde till skolan (övningskörde givetvis, inget körkortän inte) så vet ni vem som står i buskarna i långestensbacken från tosseryd upp till sjöbo, jo farbror blå där hade dom givetvis en nykterhetskontroll.. tur att jag hoppa över morgon snapsen! haha.. blev först lite nervös endå har ju aldrig blivit stannad av polisen,men mina vänner så farligt var det inte dom är ganska snälla dom där endå...


image54

14 Maj, snart så!

Alltså det är ofattbart, tiden går så sjukt fort, det var inte länge sen vi alla satt här i sal 616,617 & gick igenom massa inför gymnasiet och delade upp våra klasser som senare blev HP05A & HP05B!
Kan ju säga att alla har förändras en hel del, både ytligt och inombords! & visst har man hatat vissa människor ibland, eller hatat o hatat tyckt mindre om! nu kan jag säga att man trivs med alla, nästan iafall.. haha! snart tar vi studenten den 5 Juni! För vi är så jävla bra!

Ser vi ut & ha det skoooj eller? party yeah! måste bara säga att denna resa var kanoners! o snart tar vi alla studenten, vi kommer ha så jävla kul & jag kommer sakna eeeeeeeeer!  ♥

image51

Kim & andrea

image52

Andréa jag & våran sköna lärare Dan

image53

Kajsa, Andréa Anna & Kim

13 maj- Stressss

ja ni, idag har väll inte varit någon bättre dag .. allt har gått emot mig & jag ber om ursäkt till alla som råkat ut för mitt humör;D ! hoppas detta godtars.. hehe var i allfall & testa min balklänning idag, o ja är nog enda händelsen i dag som har gått vägen, den blir ritkigt bra tycker jag faktiskt! vill ni se så får ni väll kika förbi grand den 23 maj runt halv sju sju tiden.. haha! & om ni inte orkar det så kommer det säkerligen upp lite kort här sedan..

i morgon ska jag fräscha till min kalufs, får se om de blir något bra, ska även göra provuppsättningar inför balen då.. vilket jag har lite beslutångest över.. hm får se vad det blir!


Smögen ja, får väll se hur det blir med det! känns som allt bara krånglar hela tiden men jag tycker om er endå så ni vet:) snyggosar!

image50

Min kusin & en vännina till henne på balen -07 ;D


Puss & kram

12 maj- Men blööööö

blev just på dåligt humör! vi hade hittat en as bra stuga i smögen som vi skulle hyrt under midsommar, bästa vi hittat hittils, billig o låg jätte bra.. men som vanligt är vi för sega så nu när vi maila så var den redan uppbokad! BLÖ,någon som har tips om någon bra stuga eller något man kan hyra där nere som är ledigt? hööör av er till osss, tack tack tack!!
'



image49

10 Maj underbart!

Har legat o stekt ute ett par timmar nu efter jobbet, gasch riktig gött måste jag säga, o förhoppningsvis har jag fått lite färg iaf, känns så nu iallfall om de nu inte är inbildning haha! snart ska jag upp till city o köpa klyftpotatis, för vet ni vad som väntar ikväll grillning hos jacke, blir riktigt gött faktiskt jag o mickan ska grilla kycklingfilé och till det blir det klyftpotatis, bearnessås och vitlöksbröd, ja mickan du hörde vad jag sa vitlöksbröd fasen ta dig annars! haha

i går bokade vi även stuga i smögen över midsommar! sicket kap vi gjorde! gaaah lär bli grymt!

ne nu måste jag fixa iordning mig faktiskt! ha en trevlig kväll gott folk:D



5 Maj , ångest?

idag har man haft först en 3,5 timmar lång matte lektion, underbart! nja inte så! men snart så är det slut med det dära.. sedan bar det av till jobbet, efter ett tag kom min kära vän sofija! vi började diskutera det här med o ta studenten o att bli vuxen, ja snart måste man ju börja skaffa heltidsjobb, hus, barn,man, volvo o hela köret! ÅNGEST, vill inte bli vuxen.. ne vet ni det får vänta ett par år.....


I dag fick jag också vet att det skulle ske någon slags Almås VS VIskastrand på onsdag i viskan? haha vet inte om man ska skratta eller vad man ska göra, men det ska väll bli spännande, stå där o heja på joanna, haha!


vet ni vad? i helgen blir det grillning o dricka gott, med sigge & hans gäng! ska bli kul o träffa dessa herrar, har nog aldrig haft tråkigt med er om jag ska vara ärlig! saknar faktiskt er, trot eller ej!

image46

image47

image48

26-03 maj krakow/Berlin

Nu var jag hemma från krakow & berlin.. kan ju säga som så här att det var riktigt lyckat! fest,shopping, vi var även o besökte Auschwitz & birkenhauer? tror jag det heter. Vilket givetvis var mycket rörande men en upplevelse, jag tror att det är något man aldrig riktigt kan förstå att det faktiskt har hänt, finns med i världens historia vilket är helt sjukt.
Över till lite roligare grejer det blev utgång i krakow, o lite shopping var himla trevligt faktiskt.

Sedan bar det av till Berlin, vilket skulle ta cirka en bussresa på 8 timmar som tur var åkte vi på natten så tiden gick fort för iallfall jag lyckades sova i stort sätt hela resan dit.

Det började med att vi fick strosa runt i en del av staden men eftersom att det var en röd dag så var shoppingen värdelös eftersom varenda affär som vi var intreserade av stängda, så det fick bli ett par timmar & frukost på ett cafe, men vi klaga väll inte det var väll mysigt,lite drygt kanske.

Sedan kom vi till hotellet efter lite krångel fick vi våra rum o det var dags o börja med o göra iordning sig, för vi skulle ner till happy hour, oj vad det blev drinkar ska jag lova er, ett par cosmopolitan, sex on the beach o massa mer..! mumma!

den kvällen var nog den mest lyckade,faktiskt! alla blev fulla o glada! det gillas, var dock inte lika kul o stiga upp dagen efter!

jaja nu orkar jag faktiskt inte berätta mer, vi träffa massa folk från läänder här o där o vi hade jävligt skoj! hajhaj pusss


image39 image40

image41

image42

image43

image44

image45

RSS 2.0