RHOOODOS

Nu sitter jag och väntar på att Persson ska hämta upp mig vid två, jag är galet trött! men det får det nog vara värt för om x antal timmar sitter jag & 14 tjejer till på ett plan till Rhodos! det ska bli så jäkla underbart.. värme värme värme!!


. kommer givetvis sakna Johan oerhört mycket, men när jag kommer hem blir det en massa mys ♥



allt på en och samma gång

Nu var det länge sen jag tog mig hit igen, det här med bloggandet kanske inte är min grej! Men ni får helt enkelt stå ut med att min uppdatering är kass ibland( de få läsare jag har;) )
Jag kan iallfall ta och berätta för er att i Onsdags så Var vi alla tjejer ute & åt på en restaurang vid namn george! Jätte god mat verkligen men själva anledningen till att vi egentlgein samlades alla så var för att ha ett litet avsked med vår älskade zazza. På tisdag ska nämligen hon fara tilll Dubai för två månader (minst:/ ), där ska hon jobba & upptäcka världen! Så om ni förstår var det självklart mycket blandade känslor, men som jag sa det var ett "vi ses snart igen avsked".

På lördag åker jag & 14, ja ni hörde rätt 14 tjejer till rhodos!! och ja det kan inte bli annat än underbart.. ne nu får jag börja avrunda känner jag dags o jobba snart! Ta hand om er tills vi hörs nästa gång:)

Kram



probably the best ♥

RSS 2.0