Smögen

Veckan började med att jag & mickan satte oss på tåget till Göteborg, där sedan jesper kom & plockande upp oss vilket vi inte räknat med.. Så vi slapp en jobbig buss resa från göteborg till smögen.. Iallfall när vi kom fram började vi med o packa upp, sedan begav vi oss ut i jespers båt o åkte runt lite i det fina vädret( ja det var faktiskt ett hej dundras väder:D) sedan åkte vi hem för en "powernap" (på två timmar he he) sedan var vi taggade för fest.. Kvällen var kul & vi skapade kontakter o blev fulla! wuhuu!
Tisdagen bestod av först mötte vi upp jacke som anlände, sedan begav vi oss till klipperna för även idag var de kanon väder! där låg vi o sola en stund o sedan bar det i väg för o möta upp carro & inhandla lite mat, kvällen bestod av mys med vin,jordgubbar kex & ost! någon som är avensjuk?
Onsdagen dagen var rättlugn, idag var det lite sämre väder! & vid fem tiden anlände Ida, lousie persson, Sanna & fanny men mot kvällen så var det Sverige matchen som stod på schemat, matchen såg vi på Lagergrens i smögen, mycketmysigt ställe.. men eftersom att matchen gick som den gick så blev alla depp & ville hem & sova ungefär efter en liten kvälls promenix!
Torsdag, Inhandling inför midsommar, sen var det ju så klart fest! Krogen "baden" skulle vi röja på denna kväll.. sedan var det redan fredag, alla var lite små bakis men inte ska väll det stoppa oss, började med att älskade apler anländer & sedan är det långbord hos Lägenhet 2, det villsäga mickans,idas,perssons,fannys & sannas boende .. sedan bar det hem till oss för jordgubbar & gräädde med en hel del drinkar! midsommar var lyckad.. goa människor , goda drinkar, Bra väder sen till slut!

Slutligen Lördag, Helt underbar dag, vi gick upp packade en liten frukost med oss & lade oss i solen & låg där från tolv till halv fem! o ja, vi såg ut som kräfter sen! sen blev de lite fest.. men otur som jag har så mådde jag inte så bra, så blev lugnt för mig mickan O persson som sedan gick vidare själva till ett liteten restaurang/pizzeria ställe o bara satt o tjöta ungeäfr:)

Jag vill tacka er alla för en underbar vecka! ni är underbara hela bunten, alla är unika & Underbara på olika sätt & vis! tack till er! v





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0